מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימור שלום.ע.21/01/2012
אני רוצה לאונן ולחוות אורגזמה, אבל לא בטוחה איך לעשות זאת...
איך את ממליצה לי להתחיל לאונן?.
מה לעשות?.
אודה לך אם תפרטי. זה נורא חשוב לי.
סליחה אם זה מביך אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדרך לאוננות רצופה בחוויות טובות...
לימור בנדל21/01/2012אישה אהובה ,
עשרות נשים פרי-אורגזמתיות ( שעדיין לא חוו אורגזמה ) מגיעות אלי לטיפול
על בסיס שבועי , את מתוקה לחשוב שזו לי הפעם הראשונה בא אני
מסבירה , מתארת ומנחה אישה כיצד עליה לאונן ולחוות אורגזמה כך שאהיה
מובכת מן התאור או ההסבר . האם את מובכת? התבונני פנימה -למה זה כך ?
אוננות היא עשייה טבעית , אישית מבורכת !!
ככה מתחילים : עשי לך ערב פנוי. נתקי את הטלפונים. דאגי לא לקבוע כלום , שאף אחד לא יוכל להפריע לך . מלאי לך אמבט חם עם מלחי אמבט מרגיעים. שימי נרות לאוירה. טבלי באמבט והרגעי. שכבי בכיף , אם את אוהבת שימי לך מוזיקת רקע שלווה ומרגיע . התרכזי בעצמך, לטפי את עצמך לאט, לאט בכל הגוף. אם לא נוח לך ואת לא אוהבת ללטף את גופך ( לא רגילה לזה , לא מקבלת את גופך כמות שהוא ), אז קחי סבון ורחצי את עצמך בצורה עדינה ונעימה. זכרי רק את יודעת מה את עושה לעצמך - אין כאן אף אחד שישפוט או יעביר עליך ביקורת. השתמשי בזרם המים או באצבעותיך ולטפי את פתח איבר מינך באמבט. לטפי את אזור השפתיים החיצוניות , הכניסי פנימה את האצבעות ולטפי את הדגדגן ( עיגול קטן כמו גולה שנמצא בין השפתיים ) .נסי למצוא בדיוק את הנקודה שאת מרגישה בה את הריגוש המיני. כשאיתרת נק' זו נסי להביא עצמך לשיא אורגזמתי ע"י שפשוף הנק' בקצב הנכון לך כשאת מרגישה בעצם שהגירוי עולה ומתעצם . בדקי האם את רגועה ופתוחה מספיק , האם הראש במקום אחר או באמת בכאן ועכשיו , בעודך עושה אהבה עם עצמך. ניתן לעשות תהליך זה גם מול סרט כחול וסצינת סקס שאת אוהבת לראות ואז לגעת בעצמך לאט , לאט ולאונן מול הסרט והפנטזיות שלך . בהצלחה אהובה .. לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)