מידע רפואי
פורומים
- אורתודונטיה - יישור שיניים
- אנדוקרינולוגיה ילדים
- סרטן העין (אונקולוגיה של העין)
- הגדלת חזה, הקטנת חזה
- אנמיה
- הריון ולידה - התפתחות עוברית
- זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה
- מחלות עור, מחלות עור ילדים
- חרדה מהריון, פחד מלידה, טוקופוביה
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- תרופות ייעוץ תרופתי
- מיניות האישה, מין נשי
- עיסוי, כאבי גב
- לימודי רפואה
- קטרקט - ניתוח וטיפול
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר. ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופסיות פיוז`ן לברור גידולים בבלוטה.דנה לוי ינקולוביץ
דיאטנית קלינית מוסמכת ובעלת ניסיון רב בטיפול בהפרעות אכילה, השמנת יתר, מבוגרים, מתבגרים והורים לילדים.
- חוסר משיכה מינית לבעלימעיין24/01/2012
אני נשואה מזה 30 שנה לבעלי ואוהבת אותו אהבת אמת אך ללא שום משיכה מינית אליו ובזמן קיום יחסי מין איתו הגוף שלי נשאר אדיש לחלוטין למגעו.השלמתי וקיבלתי זאת עד שהתאהבתי בגבר אחר, אהבה חד צדדית, וכל הרגשות המיניים שלי התעוררו אבל לא ניתנים להגשמה. כיצד אפשר להחזיר את המשיכה המינית לבעלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה להוסיף בהמשך לדברי למעלה
מעיין24/01/2012מעולם לא הגעתי לאורגזמה עם בעלי. לפני 10 שנים היה לי רומן עם גבר ואיתו חוויתי חוויות מיניות שמעולם לא היו לי עם בן זוגי. בעלי פתוח לשמוע ולהקשיב מה אני רוצה שיעשה ואיך לספק אותי אך למרות כל הניסיונות לא קורה דבר שמצליח לרגש אותי כשהוא נוגע בי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעיין
mosha25/01/2012את לא לבד יקירתי גם לנו זה קורה..חיי השיגרה שוחקים את הענין ומחפשים ריגושים במחוזות אחרים...להגיד שזה מוסרי לא לא אבל אנחנו רוצים לחוות רגש שונה מעניין איכותי ולא שיגרתי..אז מוצאים פרטנר אחר......זהירות והצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייחודי
מעיין25/01/2012תודה על התגובה ואני בטוחה שאני לא לבד. אמנם התאהבתי בגבר ואני מרגישה אליו משיכה מינית חזקה ומתסכלת אך לא קורה בינינו כלום. הלוואי ואת התשוקה המינית אליו יכולתי להפנות כלפי בעלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעיין
mosha26/01/2012אז מה הפתרון .שתשארי עם התשוקה לבחור
והרצון שיהיה תשוקה בינך לבין בעלך? תהני לך בדיסקרטיות ולחיים כפים יותר..לכן צינתי זהירות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייחודי
מעיין26/01/2012הלוואי ויכולתי ליישם את זה עם הגבר האחר אבל מדובר בגבר לא פנוי שהבין שאני חושקת בו אבל כנראה לא מעוניין וזה התסכול הכי גדול.
mosha29/01/2012למה לא הגבת להודעה האחרונה צרי קשר......ייחודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי את מולו ???
לימור בנדל30/01/2012מעיין יקרה ,
רגשות תשוקה באים מבפנים - מה מעורר בך תשוקה ?
האם חקרת עם עצמך את הנושא ?
אישה אינה תלויה בכלל בפרטנר בכדי לחוות אורגזמות . האורגזמות הן מבפנים החוצה ולכן אינן תלויות בכלל במי נמצא מולך מאהב או בעלך - הן תלויות רק במי את מאפשרת לעצמך להיות כשאת נוכחת באמת . כשאת עם גבר אחר יש בך ריגוש , פתיחות , סקרנות , תשוקה שלא באה לידיי ביטוי עם בן הזוג שלך .
יצרת מרחב מיני עם בעלך בו את נכנסת למצב חסום , חסר תשוקה , לא מעניין , שיגרתי ולכן המיניות איתו מרוחקת ולא אורגזמתית - כי את שונה מולו . את לא מאפשרת לעצמך להיות מינית כשאת איתו - אין בך תשוקה ואת מצפה שהוא ידליק בך את התשוקה . בלתי אפשרי. האישה שאת מול המאהב הבלתי מושג ( פרי האסור יותר מסקרן ויש שם חוויה אחרת ) היא אישה אחת והאישה שאת למול בעלך היא אישה אחרת ושונה לחלוטין .
אני הייתי חוקרת את הרגשות שלי מול מאהב . הייתי פותחת עם בעלי מייל מיוחד להתכתבויות אירוטיות שנונות כאילו הוא גבר אחר . אני הייתי משחקת איתו משחק תפקידים כאילו הוא לא מכיר אותי ואני לא אותו ויוצאים לדייט שם הוא מתחיל איתי כגבר נשוי ומפלרטט איתי כאילו אישתו לא יודעת ומוצאת בתוכי את המקום הילדתי , המשתעשע שמפלרטט עם גבר " אסור " .
רוצה תשוקה לבעלך - קחי אחריות על עצמך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה אישית שלי
דודו06/04/2012הייתי באותה הבעיה, הציעו לי את אותם העצות לשחק כל מיני תפקידים, אך הכל אכזב והיה פטתי למדיי! עד שהיה מפנה בו קולגה שלי בעבודה אמר לי שהם שומרים נידה בבית, שאלתי אותו...אה?? מההה אתה חוזר לי בתשובה, אז הוא אמר לי משפט שאני לא מסוגל לשכוח - "בסקס אני מוכן להיות אפילו חרדי" (מדובר בבן אדם מלא קעקועים ואתאיסט) שוחחתי עם אשתי על כך, היא הסכימה וואאוו זה עובד, יש געגוע יש תיאבון יש סקס, יווו אני ממש הרגשתי כמו בן 17 כשזה קרה, ממליץ ממליץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמירת נידה
לימור בנדל06/04/2012תודה רבה דודו .
אכן אתה מביא לכאן רעיון שנכון עבור המון אנשים .
אבל משיחות עם המון מטופלים דתיים שמגיעים אלי לקליניקה
אני יכולה לספר לך שגבר שלא מקיים יחסי מין שבועיים ברצף
מגיע מהר מאוד לבגידה ומחפש בחוץ .
כאן מגיעה שאלת המוסר האישית שלך .
האם תוכל לשמור נידה כגבר ששוכב עם בת זוגו ברגיל 2-3 בשבוע ?
לא חייבים לשמור נידה בכדי ליצור ריחוק בזוגיות
אפשר לשמור על זה גם דרך מרחב אישי בתוך הזוגיות
לא לעשות הכל ביחד , לא לחיות על אוטומט .
שיהיה לי את העולם שלי בתוך זוגיות .
לאהוב את עצמי ולחוש תשוקה מינית לעצמי - לאונן
לא חייבת להיות תלויה באורגזמות שלי בבן זוגי !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמירת נידה?
מעיין30/04/2012אנחנו "שומרים נידה" חודשים ארוכים. ובעניין משחקים עם בן הזוג: נראה לי הזוי. אכן עם המאהב היו ריגושים אבל אני חייבת לציין שבעלי מעולם לא היה מאהב טוב והוא מגיע לפורקן תוך 7 שניות לערך. ביקשתי ממנו שנטפל בבעיה אך הוא מסרב בכל תוקף לחשוף את בעיותיו במיטה בפני בן אדם מקצועי. ואולי הגיע הזמן לקנות לעצמי משחק חדש ולא להיות תלויה בבעל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמירת נידה? - תגובה
רמי בוכניק30/04/2012משחק זה כמו אקמול ,
יחד עם זה בחיים לפעמים לוקחים אקמול .
בהקשר לדברים שציינת אולי שווה לך כן לשכנע רת בעלך שתלכו יחד לטיפול בהקשר של הגמירה המהירה. כמו כן שווה ללכת לסדנאות חוויותיות שונות (עם דגש על סדנאות מגע) יחד זה עשוי לשפר את התקשורת ואת המגע בינכם.
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעיין
mosha22/05/2012הייי אשמח לשוחח בפרטי....מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמעין
רן06/02/2012מעין היקרה
תבואי עם בעלך אלי ותאמיני שלאחר מפגש אחד הוא לא ירצה לשחרר אתך בבוקר ללכת לעבודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?