מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאורי06/02/2008
אני בחור בן 30 ויש לי איבר מין קטן. משום כך אני מאוד סגור מבחינה מינית וכשאני נכנס עם אישה למיטה אני בישן וחסר ביטחון.
האם לימודי טנטרה יוכלו לשפר לי את הביטחון והפתיחות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן הטנטרה יכולה לעזור
אדוה וליאור נאמן06/02/2008אורי יקר
כל תהליך שבו תתמודד עם מצבים קשים או מגבלות עשוי לסייע לך להתגבר על הקושי.במהלך לימוד ותרגול טנטרי דימוי הגוף ישתפר וכך גם הפתיחות והיכולת להיות במצב אינטימי קרוב.
הלימוד והתרגול יכול להיות במסגרת אישית , זוגית או קבוצתית.
הנך מוזמן לבקר באתרי הטנטרה השונים ולמצוא את המנחה המתאים לך ביותר.
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטנטרה מעצימה אותנו
רמי בוכניק02/05/2008היי
הטנטרה בראש ובראשונה מעצימה אותנו ונותנת לנו לקבל ולאהוב את עצמנו כפי שאנחנו על כל מה שיש בנו. הטנטרה בהחלט יכול הלעזור לשפר את הביטחון העצמי , פתיחות עם נשים וכיו"ב .
כמו כן אשר למיניות עצמה הטנטרה מסתכלת על כל התמונה ובטנטרה ניתן להבין שגודל איבר הוא רק חלק מתמונה כוללת וממש אבל ממש לא חלק חשובבתמונה ויש עוד הרבה חלקים הרבה יותר חשובים בתמונה הכוללת.
שווה לך למצוא מטפל או מטפלת שעוסקים בטנטרה אמיתית (ולא בדברים אחרים תחת השם טנטרה ) רשימה די רצינת אתה יכןול למצוא באתר 2BE ויש עוד מנחים רצינים
בהצלחה
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)