מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוףףף בבקשהלינוי13/02/2012
יש לי שאלה נורא חשובה: הייתי עים מישהו וקיימנו יחסים עים קונדום אני יודעת שצריך להשאיר קצת מקום לזרע. אני לא יודעת אים הוא שם את הקונדום בצורה נכונה כי לא הסתכלתי שאלתי היא האים אפשר לדעת באיזשהיא דרך אים הוא שם אותו טוב? הוא גמר גם בחוץ ולא היה קרע או משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחריות אישית בלבישת קונדום
לימור בנדל18/02/2012אישה אהובה ,
יש לך אחריות אישית על עצמך. "להשאיר" אותה אצל הפרטנר שלך לסקס זו לא אחריות בכלל. את צריכה לדאוג לבריאות שלך ולכך שלא תכנסי להריון לא רצוי ולכן אני ממליצה לך לא להכניס עצמך לסיטואציות עתידיות כאלו שמפחידות אותך . התבונני כיצד הוא שם את הקונדום וכיצד הוא לובש אותו בצורה נכונה . לא יודעת איך לשם קונדום ? בקשי מאחת מחברותייך הטובות או מההורים שלך להסביר לך .
אם הוא שם אותו טוב בתום מעשה האהבה כשהגבר גומר יש זרע בצבע לבן בתוך החלל הקטן שנמצא בקצה הקונדום . קחי אחריות על עצמך יקרה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)