מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התרגשות ברגעים לא נכוניםזאב07/02/2008
אני מורה, וכידוע התלמידות מגיעות בלבוש חושפני במיוחד לאחר שיעור התעמלות
יש לי שתי תלמידות שכאשר אני נכנס לשיעור והן אחר שיעור התעמלות אני לא מצליח להתאפק ומשתחרר לי -לפעמים זה ממש נראה -מה ניתו לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התרגשות..
לימור בנדל13/02/2008זאב יקר ,
התרגשות היא תמיד ברגעים הנכונים.. זה הכי "כאן ועכשיו" .. כיף להרגיש את הכמיה הנפלאה המתחוללת בתוך הגוף, את הדם זורם בצורה מואצת ( גם אם זה למקומות שפחות נעים לנו שיראו ) הלוואי ותמיד תתרגש ותמיד תוכל להרגיש בצורה כזו נפלאה את ההתרגשות בגופך.
הבעיה היא בסיטואציה , הרהרתי לעצמי איך תוכל לפתור את המצב..
אעלה בפניך את הפתרונים שאולי יעזרו לך..
ראשית , אתה יודע מתי קיים שיעור ההתעמלות , שהרי הוא לפני השיעור שלך. קבע חוק - אתה המורה . אין להכנס לשיעור שלך בלבוש חושפני. ציין בפני תלמידותך , כי עליהן להכנס לשיעור בלבוש המכסה אזור חשוף זה או אחר. אתה המורה - אתה הקובע. במידה ואתה בוחר לא להשתמש בסמכותך , שאל את עצמך , כמה אתה באמת רוצה לעשות משהו בנידון וכמה באמת זה מביך אותך כמו שתארת בשאלתך. אתה אדם בוגר, קח אחריות על ההתנהלות שלך , באם באמת היא חשובה לך. אתה מורה ומראה דרך לתלמידים שנמצאים מולך. אל תשכח זאת אף פעם !
שנית, אציע לך אם ביכולתך ללכת לשרותים , לפני שבנות המין היפה חוזרות לכיתתך בלבוש חושפני , ולשחרר את עצמך. ידוע שלאחר שחרור האיבר עצמו נמצא במנוחה ( איני יודעת כמה אתה צעיר וכמה מהר הוא ישוב להתרומם ). מקום זה יאפשר לך מרווח זמן והתרגעות כאשר תפגוש בכיתה את התלמידות. עשה זאת בצינעה. שם לב כי אין תלמידים שיכולים לראות או לשמוע את מעשיך. לא כדאי שתהיה שיחת בית הספר יום המחרת.
הצלחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוש מהוראה עד שיעבור לך! אל תחמוד
אמיר16/02/2008כלומר אל תיכנס למצבים שלא תעמוד בהם בפיתוי
השמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)