קונדום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונדום
    יפית
    16/02/2012

שלום. יש לי שאלה קצת מביכה אים גבר לא מלביש טוב את הקונדום כלומר לא מגלגל אותו עד הסוף איזה דברים כלומר תוצאות יכולות להיות לזה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונדום

הוספת תגובה

• שימוש בקונדום

לימור בנדל
    18/02/2012

אישה יקרה ,

האם הקונדום נפל תוך כדי חדירה ? האם הוא חדר אליך עד איפה שהקונדום ?

אם הקונדום נשאר צמוד לאיבר המין , גם אם היה מגוגל עד חציו של האיבר והגבר גמר בתוכו , הכל מצויין ואין עם כך שום סכנה .

קחי אחריות כשאת רואה שזה מה שקורה , שלחי יד וגלגלי את הקונדום עד הסוף לפני החדירה בכדי להשקיט את עצמך . האחריות שלך היא לדאוג לעצמך .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללימור בבקשה

יפית
    19/02/2012

היי לימור מה אני לא יודעת בדיוק עד איפה הוא החדיר עים הקונדום. אך הקונדום לא החליק או משהו. אני רק יודעת שכאשר שכבתי על הבטן הוא החדיר כמה שניות ואז לא היה לי נח אז ביקשתי לשנות- הייתי עליו ובזמן שהייתי עליו ניסיתי להכניס "אותו" אליי וזה לא כ"כ הצליח עד שהוא גמר בחוץ בקונדום. מה קורה אז?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחריות אישית

לימור בנדל
    21/02/2012

אז את יודעת מה קרה ואיך קרה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו