מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחרונה אני חש שהאורגזמות שלי חלשותאליאב12/02/2008
אני בן 40. יש לי בת זוג, ויש בינינו פתיחות רבה. האורגזמות שלי פשוט חלשות. לא מעבירות בי את אותם העוצמות של פעם.
מה ניתן לעשות בעניין ? האם יש טיפולים ואילו ?
תודה רבה
אליאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על עוצמות אורגזמטיות
לימור בנדל14/02/2008אליאב,
עוצמת האורגזמה שכל אחד מאיתנו חווה , תלויה מצד אחד בחוויות שעברנו באותו יום - האם אנו פנויים לכך נפשית . אם מישהו צעק עלי, התעצבנתי בעבודה , מישהו חתך / נכנס בי בכביש , עברתי ארוע מצער , לחץ פיננסי , הילדים לא נותנים מנוחה ועוד.. אנו מביאים זאת עימנו למיטה , הראש שלנו טרוד במקומות אחרים , בחווית היום ולא בחווית הרגע . כך תושפע מכך האורגזמה ותהיה חלשה הרבה יותר . אין צורך ב"טיפול" אלא אם חלילה מדובר בדיכאון או מצב עצבות כרוני אחר .
כל שעלינו לעשות הוא להקדיש מעט זמן להוויה של הביחד שלנו לפני הסקס. להתחיל בליטוף , נשיקות , להרגיש את הגוף של בת הזוג בכל מיני דרכים : הרחה, ליקוק , רפרוף עם היד .. חיבור זה מביא אותנו לכאן ועכשיו של החוויה וגורם לנו להתחבר אחד לשניה. כך שכשתתחיל החדירה החיבור יהפוך להיות עוצמתי יותר, הפניות לחוות את האורגזמה מכוונת הרבה יותר וכך עוצמתה תהיה חזקה יותר. שם לב, באם מדובר בעוצמה מינית ירודה בגלל סיבות אלו ואחרות , ניתן ללמוד במפגשים טנטרים תרגילים נפלאים להעצמת האנרגיה המינית - אם ביחד ואם בזוג.
מצד שני ישנם הורמונים שעוזרים לנו לחוות עוצמות של אורגזמה הרבה יותר גבוהות. הורמונים אלו נקראים אנדורפינים . הם משתחררים בעת עשיית אהבה עם בני זוגנו , כשאנחנו עושים ספורט ואפילו כשאוכלים שוקולד .. המצב ההורמונלי בגוף משתנה עם הגיל , התזונה , מצב בריאותי , מצב נפשי , ספורט ועוד.. אתה יכול לבקש בדיקת דם פשוטה של ההורמונים, להיוועץ עם אנדוקרינולוג ולוודא כי בריאותית אין כל שינוי או סטיה בהורמונים. במידה והכל תקין , רצוי לשמור על אורח חיים בריא ולעשות הרבה אהבה , ממקום של תשוקה וכמיהה - במיוחד אם יחסיכם כה פתוחים כמו שציינת. שתפו זה את זו בפנטזיות הלא ממומשות שלכם , וחשבו ביחד איך ניתן להגשים אותן במידה והן מוסכמות על שני הצדדים . צרו מקום של ציפיה , מקום של התחדשו , עשו אהבה במקומות לא שגרתיים, שנו , גוונו .. באו למפגש טנטרי זוגי !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך...
שי14/02/2008אני חושב על האפשרות לבוא לייעוץ. או סדנא זוגית.
כרגע אני חושש שעד כמה שהזוגיות שלנו פתוחה- היא עלולה להיסדק בסיטואציה כזאת.
האם לבוא לבד ולא לספר הוא לדעתך לא נכון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיזוק הזוגיות
לימור בנדל17/02/2008ההפך הוא הנכון - מכיוון שיש פתיחות כה גדולה ביינכם , הזוגיות רק תתחזק.
מה שמפליא אותי זו שאלתך , שגרמה לי לחשוב שאולי אין בינכם פתיחות גדולה ..
תקשורת בריאה ופתוחה מאפשרת באופן גלוי שיחה על מפגש אישי יחיד עם בת הזוג ובידיעתה, באם העלת על דעתך " לא לספר " כאן תמונה הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)