שריר הPC

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שריר הPC
    חיים
    02/07/2012

שלום,
    שאני מגיע לגמירה אני עוצר זאת באמצעות שריר ה-PC,ואז שוב ושוב,האם זה נקרא מולטי אורגזמה?
    האם יש סכנה בזה שאני לא מגיע לשפיכה? כבר כמה חודשים....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שריר הPC

הוספת תגובה

• מאוד לא בריא

לימור בנדל
    02/07/2012

שלום חיים ,

גבר יכול להיות רב אורגזמי ע"י איסוף האורגזמה פנימה לתוך הגוף . יש ללמוד טכניקה זו במפגש טנטרי עם מורה לטנטרה . זהו תהליך .

מאוד לא בריא לא לגמור חודשים . אתה מסכן עצמך בריאותית .
    מחקר סרטן הערמונית מראה בצורה ברורה כי שפיכה גורמת לחידוש התאים באזור
    ולכן מאוד טובה לגברים !! יש לשפוך זרע לפחות 2-3 בשבוע בכדי
    להקטין את הסיכוי לקבל סרטן הערמונית .

שמור על עצמך ובלי לשחק יותר מידיי עם האזור
    חבל שתגרום לעצמך בעיות - יש מאיין !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללימור

חיים
    02/07/2012

אני לא יכול 2-3 בשבוע, אני לא אוהב את זה, זה מחליש אותי, גם אין לי מישהי,ואני מרגיש ילד שאני עושה את זה... התורה דווקא אומרת כמה שפחות הוצאת זרע,יותר טוב,זה הכוח של הגבר...דעתך בנושא? בנוסף שאלתי רופא הוא אמר שאין בעיה עם זה...הזרע מתחדש אחרי השפיכה של אחרי הרבה זמן בלי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו

חיים
    02/07/2012

בנוסף שאלתי רופא הוא אמר שאין בעיה עם זה...הזרע מתחדש אחרי השפיכה של אחרי הרבה זמן בלי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנרגיה מינית

לימור בנדל
    04/07/2012

חיים איש יקר ,
    אכן כח הגבר הוא בזרע שלו והוא מאבד אנרגיה עם השפיכה .
    יחד עם זאת עולם הרפואה הוא עולם מדעי . נכון שאני מגיעה משני העולמות ולכן מכירה מה טוב בכל אחד מהם אך יחד עם זאת אני לא ממליצה לגרום לעצמך נזק בריאותי . אכן התורה וגם בטנטרה מלמדים אותנו שאנחנו לא שופכים זרע כי זה איבוד אנרגיה .

כל הכבוד שאתה מרגיש ששפיכת זרע 2-3 בשבוע מחלישה אותך ,זה אומר שאתה מחובר לגוף האנרגתי שלך וזה נפלא ומבורך !!! אבל בקשר למשפט " ואני מרגיש ילד שאני עושה את זה..." אני רואה כאן ניתוק מהגבריות שקיימת בך . גבר יודע שעינוג עצמי בא ממקום של אהבה עצמית מלאה , עונג עצמי שאינו תלוי באף אחד . זה חלק מביטחון עצמי גברי .

בקשר למה שכתבת לי שהרופא אמר לך - כל פעם שזרע נשפך אוטומטית יש חידוש של זרע . גם אחרי חצי שנה . אני ככל הנראה לא הייתי מובנת בתשובתי . אנסה שוב במילים אחרות . בזמן שפיכת הזרע יש התחדשות של תאים . סרטן הערמונית יכול להיגרם מחוסר התחדשות התאים שהופכים להיות צבר ממאיר של תאים . בכדי שהסיכוי לסרטן הערמונית יקטן - יש לדאוג שתהיה תחלופה של תאים ע"י שפיכת זרע . זהו מחקר רפואי מדעי מוכח .

לא מעוניין , גם זה בסדר . הכל בגדר המלצה .
    אני ממליצה כמישהי שעוסקת גם בתחום ההתפתחות הרוחנית וגם מבינה ברזי הרפואה הקונבנציונלית לגמור לפחות פעם בשבוע אם קשה לך 2-3 . ההחלטה שלך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו