האם להיכנס לקשר לא רציני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם להיכנס לקשר לא רציני
    מתלבטת
    20/02/2008

שלום, אני מתלבטת אם לחזור ולהיות בקשר מיני בלבד עם ידיד שלי מהעבר, למרות שאני רוצה קשר רציני כבר זמן רב ואיני מוצאת. מרגישה שיש פיתוי מיני בדרכי (כי לא הייתי עם גבר כבר שנה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם להיכנס לקשר לא רציני

הוספת תגובה

• קשר לא מחייב

לימור בנדל
    24/02/2008

אומר - כן , בוודאי. אך עם הסתייגות קלה שאעלה בפניך.
    אני ממליצה בחום!! במידה ואת רווקה ואין לך כרגע מערכת זוגית שתמלא את עולמך, אין מישהו שתוכלי לקבל ממנו חום , חיבוק מלטף ואהב, מגע . רצוי מאוד לשמור חסד נעורים לגבר שהיה לך טוב איתו מבחינה מינית בעבר.

וואו , שנה...מה מונע ממך להיות בחוויה ? האם נורמות חברתיות ( איך יסתכל עליך מי שידע מהקשר הזה )? האם את עצמך - עפ"י חינוך שקיבלת מהבית? נורמות חברתיות , לצערי, הביאו אותנו הנשים לדיכוי מיני ( אציין - בחברות מסויימות בארץ ). לעיתים בחברה כזו רואים בבחורה שאין לה קשר מחייב ושוכבת עם בחור סתם בשביל הכיף, כמישהי פחותה ואף חינוך מבית מלמד כי עליך לשכב עם מישהו רק כאשר יש קשר מחייב ביינכם. לטעמי , לא כך הדבר.

האדם היחיד לו את חייבת דין וחשבון - הוא את לעצמך.
    רק את יודעת מה את עושה בזמנך החופשי !!

אם את רוצה להיות נחשקת , לחוות תשוקה , להתענג על מגע , חום וליטופים מאדם שטוב לך איתו - לכי על זה בכייף. אבל, האם יש לך חיבור ריגשי לאותו ידיד מין העבר אווו, כאן ההסתייגות. בררי בינך לבין עצמך האם את יוצרת חיבור רגשי לאותו בחור ממקום של חוסר. אם באמת תרצי לבלות איתו בכיף , ללא מחוייבות , ממקום של הנאה מינית ושניכם מסכימים על כך - אני מברכת את מקום ההנאה הזה !

תראי אם החוסר שאת ממלאה הוא לא חוסר ריגשי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי שם

justme2enjoy
    25/02/2008

אני חייב לציין כי אני גבר נשוי והייתי בקשר עם מישהי לצורכי מין בלבד,
    המין עצמו היה מדהים אבל תמיד היתה לי הרגשה כאילו אצלה זה יותר מזה,
    במידה ואת מסוגלת להפריד לחלוטין בין שני הדברים אזי אומר לך, לכי על זה, לכי ותהני בלי הגבלה,
    אם קשה לך להפריד בין השניים אזי אל תכנסי לשם, לרוב זה יביא כאב לב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו