מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימור שלוםעדי19/07/2012
יש לי פנטזיה סודית:
אני רוצה שאישה תבעט לי באשכים.
המחשבה על זה מגרה אותי נורא.
בכל פעם שרואים בטלויזיה אישה בועטת לגבר באשכים - עומד לי.
חוץ מזה, אין לי שום פנטזיות מזוכיסטיות.
זה נורמלי, לדעתך?.
את ממליצה לי לממש את הפנטזיה?. נגיד, לשלם לנערת ליווי שתבעט לי באשכים?.
זה יכול להזיק לי לאשכים?.
מזר לך שזה מגרה אותי?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיטה באשכים
לימור בנדל19/07/2012עדי יקר , כל פנטזיה היא פנטזיה טובה .
יש אוכלוסיה שלמה של גברים שאוהבים שיבעטו להם באשכים.
אני תמיד בעד לממש פנטזיות מיניות . יש לכבד ולשמור על גבולות אישיים - להיות רגישים לעצמנו ולזולת תוך כדי זה . אם זו פנטזיה שמגרה אותך ומעמידה לך הרי זה משובח. יש גברים ונשים שאוהבים שכוחניות וכאב יהיו חלק מהמיניות שלהם. זה מה שיפה במיניות היא אינסופית ובנויה בהתאמה אישית לכל בן אדם באשר הוא .
להזיק לך ..המממ.. המון רופאים היו אוסרים על כך.
יש חשש של פגיעה במע' הרביה . יש חשש לפציעה כמו כל איבר בגוף שחווה הלכאה וכאב. פיצוץ נימי דם ואם הבועטת מפספסת היא בהחלט יכולה ליצור נזק לאזור .
בעיטה לא נכונה והיא יכולה לפגוע לך בזיקפה עצמה ואז תהיה מושבת עד שהאיזור יוכל לחזור לתפקוד תקין . בכל מכה וכאב יש החלמה ולכל אחד קצב החלמה משלו .
תהנה מהחיים !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוהב פטיש והיאבקוית עים נשים
רוני19/10/2012אוהב פטיש והיאבקוית עים נשים לכיף ולארוטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)