עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    יעל
    23/02/2008

מה זה אומר אם בחור מתעלם ממני? כלומר: לא אומר שלום, או שאם אני מתקרבת לאן שהוא נמצא אז אני מרגישה שהוא כאילו לא שם לב אלי. האם זה אומר שהוא לא מעוניין או שאולי זה דווקא אומר שהוא כן מעוניין? אייך אני אוכל לדעת איזה מהאפשרויות היא הנכונה?
    אני רוצה לדיק. אני מרגישה שהוא כאילו נרתע ממני או שלא נעים לו ובגלל זה הוא כאילו מתעלם. האם זה אומר שהוא מעוניין או שהוא בישן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• מודעות אישית

לימור בנדל
    24/02/2008

השאלה היא לא מה - הוא. השאלה היא מה את?
    מדוע כל כך חשובה לך הידיעה מה הבחור : מתעלם, מעוניין או ביישן.
    האם את : מתעלמת ? מעוניינת או שמה את ביישנית. האם את מעוניינת שישים לב אליך? איך את מתנהלת למולו ? מה את עושה בעצם בכדי להבהיר לו מה הכיוון שלך.

לעיתים אנו נוטים להשליך את עולמנו הפרטי על אדם אחר במקום לקחת אחריות על ההתנהלות שלנו. חשבי קצת לעצמך , מה את רוצה מהבחור - האם הבעת התעניינות או שמה את ביישנית ורק " עושה לו עיינים " ומקווה שיבין את הרמיזות שלך.

אם את מעוניינת שלא יתעלם ממך ( ירתע או ירגיש חוסר נעימות בנוכחותך ) השתדלי להיות בהירה בכוונותיך. שוחחי עימו , שתפי אותו בכוונותיך לגביו. גם אם הבחור יאמר כי אינו מעוניין , תלמדי על עצמך המון ואז גם הכל יהיה לך ברור , ללא תהיות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו