מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרווחי זמןיסמין24/02/2008
הכל טוב איתי ועם חבר שלי, יחסי המין שלנו מגוונים, אנחנו נהניים מאוד.
אבל הקטע שמפריע לי היא שההנאה היא חד פעמית, כלומר, אנחנו שוכבים פעם אחת, ושם זה נגמר, אחרי המפעם הזאת אין לו זקפה למשך כמה שעות טובות, וזה מפריע לי כי לפעמים אני רוצה להמשיך ביחסים.
מאת חושבת שהבעיה? אם בכלל יש בעיה..
אני יודעת שזה ברור שלא תהיה לו זקפה שוב ישר, אך כמה שעות עד יממה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן למעשה אהבה
לימור בנדל26/02/2008כייף לשמוע כי אתם חווית סקס טוב ומגוון ונהנים מאוד!
לא כתבת האם זמן הזיקפה של בן זוגך הוא זה שמפריע או שהוא מחזיק מעמד מספיק זמן עד שהוא גומר בכדי לספק אותך כמה פעמים ??
במידה ומדובר בשפיכה שהיא מהירה לך מידיי , ישנה תשובה בפורום בנושא השהיית שפיכה . קראי ותני לבן זוגך לקרוא כך שיוכל לתרגל את שכתוב ולהחזיק יותר זמן מעמד .
לגבי זיקפה שניה. כל גבר אינדיווידואלי. יש שתשאר להם זיקפה חזקה גם בתום השפיכה ויוכלו להמשיך הלאה , יש שיזדקקו ל 10 דק' מנוחה , כמה שעות מנוחה ואפילו יממה מנוחה.
ראשית , שוחחי עימו, שאלי אותו האם הוא מעוניין בכלל בפעם שניה או שמה הוא בא על סיפוקו בפעם אחת וזהו . איבר המין הגברי מחובר ישירות לראש - אם הבחור לא מעוניין אז גם לא יעמוד לו ולא משנה כמה את תרצי בכך !
שנית , תוכלי לבקש ממנו שילך לאורולוג ( רק במידה וזה מפריע לו ! ) לבדוק האם יש בעיה וישוחח עימו בנושא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)