צריך עזרה בקשר לשליטה בשפיכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך עזרה בקשר לשליטה בשפיכה
    Moof
    27/02/2008

היי
    אני בן 18 ועדיין בתול עכשיו זה בסדר לא זה העניין העניין הוא שכשאני מאונן אני נוטה הרבה פעמים לשפוך מאוד מהר דקה שתיים משהו כזה (יש ימים שאני מסוגל לאונן במשך 7-10 דקות עד שאני שופך אבל זה נדיר) ואני נוטה לאונן לעיתים קרובות והחלטתי להפסיק (פעם ביום הרבה פעמים והחלטתי להוריד תדירות כי הבנתי שזה עוזר לגמירה מהירה)
    עכשיו אני לא כל כך מרצה מן הסתם ואני דואג שכשהיום המיוחד יגיע(אני לא ממהר אני באמת מחכה למישהי שיהיה אכפת לי ממנה לא רוצה לבזבז את ההזדמנות הזאת סתם ,כן אני חנאן ולא אכפת לי,) אני אגמור מהר והבחורה לא תהנה מהאירוע ובנוסף מן הסתם המבוכה שנוצרת רציתי לשאול האם יש משהו שאני יכול לעשות מתרגול עצמי-קראתי את העניין עם השתן אך זה יספיק? וחוץ מזה עד כמה שנאי יודע אותו השריר שעוצר את השתן מהניסיון שלי זה אצלי מזרז גמירה אם אני מפעיל את השריר הזה בזמן אוננות ובכלל אני יודע שבטנטרה זה תרגילים לזוגות אך כמו שציינתי עדיין אין אחת שאני סומך עליהה בקטע הזה ואני מפחד לעשות את ה"פדיחה" בפעם הראשונה
    אז אני ממש אודה לכם אם תעזרו לי ברעיונות לתרגולים שנאי יכול לעשות עם עצמי ואם יש פתרון שצריך עזרה ממומחים שמח לשמוע עליו גם באין ברירה אחרת משום שאני עדיין תלמיד אין לי בדיוק תקציב להדרכה עם מורים אך אם זאת הברירה היחידה אני אשמח לשמוע בכל זאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הגיל והתרגיל

לימור בנדל
    29/02/2008

בחור יקר , אתה רק בתחילת דרכך..
    מדוע אתה לא בא ממקום מאפשר ? תהיה שלם עם השפיכה שלך , אתה עוד צעיר.
    גם אם תעבוד על הנושא , כשתגיע למעמד בקיעת בתולך, אתה תתרגש והסיכויים שתגמור מהר הם גדולים. מצא לך מישהי אוהבת ( כמו שכתבת ! ) שתדע להכיל אותך , לחוות את החוויה יחד איתך. כאשר אנו אוהבים מישהו נקבל אותו כמות שהוא ..

אענה משני פנים : מיניות ומיניות טנטרית.
    טנטרה עוזרת לנו להגיעה לחוויה מינית ממקום של מודעות ולכן אני ממליצה על טכניקות טנטריות ראשית כל. ישנה טכניקה טנטרית מצוינת המאפשרת לגבר ללמוד לשלוט בשפיכה שלו. את הטכניקה ניתן ללמוד ולחוות ביחד עם דקה / דקיני – מורה למיניות טנטרית. לא ניתן כל כך להסביר במילים , אך אשתדל כמה שיותר. הטכניקה כוללת נשימה מודעת – ז"א להיות בתוך החוויה עם בת הזוג אבל ממקום מודע. ניתן ללמוד כיצד להגיע למודעות רגע לפני השפיכה ואז להשהות אותה באמצעות תרגול נשימתי מודע. ( כן אני יודעת שאני לא ממש מובנת, אבל כמו שציינתי זו חוויה וקשה להעלות אותה במילים ).

כמו כן ניתן לעבור תהליך מודעות אישית בטנטרה , המאפשר לנו להבין ממה נובעת השפיכה המוקדמת. ברגע שנאתר את המקום – נהיה מודעים אליו וכשהוא יופיע נוכל לחוות אותו בכאן ועכשיו , ברגע ולהיות יחד ממקום מודע ומעצים וע"י כך להשהות את השפיכה.

בנוסף גבר יכול לעבוד על שרירי הסקס שלו. מהם שרירי הסקס של הגבר?
    כאשר גבר מטיל את מימיו הוא יכול להפסיק את השתן ולשחרר, להפסיק ולשחרר וחוזר חלילה. גבר יכול לבחור שתן מסוים ( פעם 1 ביום מספיקה ע"מ לא ליצור בעיות אורולוגיות חלילה ! ) בזמן קבוע של היום ולתרגל עצירה ושחרור של השתן. אלה הם שרירי הסקס שלו. אחרי שהתאמן על רטוב במשך שבוע – עד שבועיים (מקסימום !) ניתן לעבוד כך מידיי יום כ20 פעם גם על יבש ע"י כיווץ השרירים גם ברקטום וגם באיבר המין. כך הגבר יוכל לשלוט בשפיכה שלו בעת חדירה. לכשיגיע קרוב לשפיכה יוכל לכווץ את שרירי הסקס, תהליך שיגרום להשהיית השפיכה ומקום של מודעות.

תשובה מפן אחר של מיניות הינה "טבעת השהייה" – זו טבעת אותה ניתן לקנות בחנויות לצעצועי סקס. את הטבעת מלבישים על הגבר עד סוף איבר המין שלו. לחץ שנגרם ע"י הטבעת בבסיס איבר המין יגרום מלכותית להשהייה של השפיכה. כמו כן, ניתן לבקש מהגבר לאונן ולהגיע לכדי שפיכה בפעם הראשונה לבד, לפני המפגש המיני ביינכם. שכן, ידוע כי בפעמים הבאות יוכל " להחזיק מעמד" יותר זמן. כמובן שאני ממליצה על טיבעיות ומיניות מודעת, אך לא אחסוך מידע מכם...

אציין כי גבר שנמצא בתחילת קשר במע' יחסים חדשה מתרגש הרבה יותר ולכן השפיכה בעת חדירה תהיה מהירה יותר בשל מצבו הנפשי. יש גברים שיהיו להם בעיות זיקפה, שבכלל לא קיימות, בגלל התרגשות מפעמים ראשונות עם בת זוג חדשה. עם הזמן והכרת הגוף הכל מסתדר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו