בהמשך לשאלתי הקודמת אלייך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהמשך לשאלתי הקודמת אלייך
    יעל
    29/02/2008

זאת הבעיה, שאני לא מצליחה לקורא אותו. כלומר: מצד אחד אני מפתחת איתו שיחה והשיחה זורמת אך אין המשך למשהוא יותר רציני.כלומר: הוא לא מציע יציאה או פגישה נוספת למרות שהוא מאוד נחמד ואדיב ומציע עזרה במהלך השיחה איתי. אייך אני אדע אם הוא מעוניין או לא ולמה אני כל הזמן צריכה להיות היוזמת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשחררי אותו..

לימור בנדל
    02/03/2008

את אומרת שזה כל הזמן מגיע רק ממך, שרק את היוזמת ואין שום רצון מצידו - שחררי.
    גבר שבאמת רוצה אישה מחזר אחריה, יוצר שיחה , יוצר דינמיקה , מראה נכונות - גם הביישנים .

להערכתי הרצונות שלכם מהקשר שונים - הוא מעוניין בידידות ( ולכן מציע עזרה ) ואת מעוניינת ביותר מזה.. אגב אין צורך לקרוא אותו, גבר שמעוניין מראה זאת - מפתח שיחה , זורק רמזים . הקלילות שאת מתארת מאפיינת משהו אחר , לא קשר רציני.תשאלי את עצמך אגב , למה הוא ? למה את מתעקשת דווקא על גבר שלא מתנהל כמו שאת אוהבת ? אולי את שם כי זה אתגר בשבילך ולא מעבר לכך..?

מגיע לך להיות מחוזרת, מגיע לך להיות נאהבת. אם הוא לא כזה לפני שיש קשר רציני ביינכם - הוא לא יהיה כזה גם בתוך הקשר. האם תרצי בן זוג שאת לא יכולה לדעת מה קורה אצלו בפנים כגבר קבוע בזוגיות ?? לטעמי קשה להתנהל כך ..

שחררי, יבוא אחר. אחד כזה שיחזר , יפתח שיחה וירצה .. אותך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו