מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתקשה מול לחץ גברי לקיום סקסשוש11/12/2012
אני אשה בת מעל 60 גרושה. מנסה כבר כמה שנים למצוא זוגיות מכבדת חברית טובה.
נראה שהתמונה שלי באתרי ההכרויות - ללא קשר כמה אני עטופה בבגדים - משדרת מיניות, זו תגובה גורפת של הגברים הפונים אלי. כבר החלפתי כמה תמונות , התגובה עדיין אותה תגובה.
אני טיפוס שמרן אינני ששה לקיום יחסי מין לפני שנוצרת הכרות מעמיקה, כימיה , סוג של חברות. אך לגברים שאני פוגשת אצה הדרך.
למרות שאני מסבירה את עמדתי מראש , אני מתמודדת עם מצב שאני דוחה אותם ולא מוכנה כל כך מהר לקפוץ למיטה.
זה נראה לי ממש לא מכבד, ( את רצוני ואותי כאדם) הרי אני מכירה את הקופאית בסופר יותר טוב ממנו.
הנושא עולה בדרך כלל כבר בצ'ט באתר הכרויות. כשאני מנסה בעדינות לעבור לנושא אחר איך שהוא הם מסיתים שוב את השיחה.
מצפים שכבר בשיחת טלפון אהיה מרוגשת, מנסים לברר איתי פרטים אינטימיים , כשאני ממש לא רוצה עדיין לעסוק בנושא. רוצה שיתעניינו בי רוצה להתעניין בבן הזוג.
מה קורה כאן???????
האם משהו לא נורמלי אצלי?????
האם אני תקועה בשנות העשרה??? נותנת לא נותנת
אני כבר לא יודעת איך להתייחס
תודה על עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתקשה מול לחץ גברי לקיום סקס - תגובה
רמי בוכניק11/12/2012קודם כל עלייך להיות נאמנה לעצמך ולנהל שיחות ע"פ רצונך וכמובן לעשות דברים ע"פ רצונך.
מבחינת תמונה, יכולה להיוועץ איתי עם מישהו אחר שבקיא בתחום של ההיכרויות לגבי התמונה ואיזה תמונה כדאי לעשות. אולי כדאי לבדוק אפשרות של תמונת תדמית יותר רשמית וכיו"ב .
קשה להגיב לפני שרואים את התמונה.
מבחינת השיחות נסי לעניין וליצור עניין במישורים שמעניינים אותך , שאלי שאלות והתענייני זה יכול לעזור.
שיהיה בהצלחה :)
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
KTT26/12/2012היי שוש,
בהרבה מקרים באתרי ההיכרויות יש את הגברים שמחפשים סקס בלבד, זה בסדר, לא צריך להתרגש מזה, זה לא משנה איזה תמונה תשימי הם בכל מקרה יפנו אליך וינסו להתחיל איתך ולכן אני כן ממליץ לך לשים את התמונות הכי יפות שלך ולא משנה מה.
אתרי הכרויות הם דרך נפלאה להכיר אנשים! את כן רוצה שהתמונות היפות שלך ימשכו את זה שאת כן רוצה, כל מה שאת צריכה זה לעשות סינון חכם, מראש אל תפתחי שיחה עם מישהו שלא נמצא באותו קו מחשבה שלך ועם אותם תחומי עניין שלך, מה הטעם יהיה לשמוע מישהו שרוצה לדבר איתך על מכוניות מרוץ ואת בכלל רוצה לדבר על קונצרטים –זאת דעתי.
בכל שלב, ברגע שהשיחה מוסטת לכיוון מיני, תגידי שאת לא מעוניינת לדבר על הנושאים האלה כרגע (בצורה ברורה ונעימה), במידה והגבר ממשיך לדבר על זה, תחתכי את השיחה ואל תמשיכי,מי שלא יכבד את הבקשה שלך בשלב הזה גם לא יכבד אותך בעתיד.
אני חייב לציין דבר חשוב, יש אתרי הכרויות לרצינים יותר ויש כאלה לרצינים פחות, את מבינה למה אני מתכוון, תבדקי שאת באתר הנכון!!!
טיפים בקטנה:
תמיד תעשי כמה שיחות טלפון לראות שיש תחומי עניין משותפים, את לא רוצה להגיע לבית קפה ולספור קיסמים נכון?
תבקשי מהגבר גם טלפון סלולרי וגם בזק, אל תסכימי לדבר איתו רק בשעות הבוקר או בשעות קבועות ובמיוחד לעשות שיחה בערב הכל כדי לוודא שהוא לא נשוי. אם יש פה איזה תירוץ, תחתכי ישר!
במהלך השיחה, כדרך אגב, לא כנושא או כהצהרה, תגידי שאת לא עושה סקס עד שאת לא מרגישה שאת מוכנה וזה יקח כמה וכמה פגישות אמיתיות לפחות, בשלב הזה כל מי שמחפש סקס בלבד כבר לא ימשיך את השיחות איתך.
בשלב הזה את כבר צריכה לדעת מה השם והשם משפחה שלו,אם הפרטים האלה לא ברורים משהו כאן לא כשר!!!
עכשיו אפשר לקבוע פגישה, פגישה ראשונה תמיד במקום ציבורי, בית קפה\מסעדה את המשך הפגישות לפי איך שאת מרגישה.
מקווה שעזרתי,
KTT* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)