איבוד שמיעה רגעי מיד בקבלת אורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבוד שמיעה רגעי מיד בקבלת אורגזמה
    KTT
    20/12/2012

איבוד שמיעה רגעי מיד בקבלת אורגזמה, כאב ראש חזק מיד בקבלת האורגזמה.

החלטתי לשתף אתכם בשתי תופעות שנתקלתי אצל בת הזוג שלי מיד שהיא מקבלת אורגזמה (חשוב לי להדגיש רק כאשר היא מקבלת אורגזמה חזקה), הסיבה הראשונה שאני משתף היא כי אף אחד בארץ לא עושה את זה (משתף) בעברית, אני לפחות לא מצאתי בגוגל עזרה בעברית כאשר אני נתקלתי במקרה הפרטי שלי בפעם הראשונה, אז עכשיו אני יודע שהאדם הבא שיחפש בגוגל אולי ימצא את השורות האלה וידע שהוא לא לבד. הסיבה השניה והעיקרית, שאפילו רוב רובם של הרופאים לא מודעים למקרים מהסוג הזה ומטופלים נשארים עם הבעיה ללא מענה, אז אם יש פה רופא בקהל אתה מוזמן לדווח לשאר חבריך המלומדים (לא ציני,קצת הומור).

מקרה 1: בפעם הראשונה ששכבתי עם זוגתי הענקתי לה מין אוראלי ארוך עם גירוי של נקודת הג', אני לא בטוח שהיא יודעת מה זאת הנקודה הזו ובטח לא דיברתי איתה על זה, למה להרוס את ההפתעה, ואכן הצלחתי להביא אותה לגמירה מאד מאד חזקה שבמשך דקה שתיים היא איבדה את השמיעה, אחרי שהיא נרגעה מהאורגזמה תוך שאנחנו מחובקים היא סיפרה לי על שעבר עליה, זה לא כאב לה בכלל היא תיארה את זה כמשהו מבלבל ומוזר שלא קרה לה אף פעם.
    מקרה 2: היה די דומה למקרה הראשון רק עם איבוד שמיעה קל יותר וקצר יותר.
    מקרה 3: פה זה כבר היה סיפור אחר לגמרי, מפחיד ומלחיץ, מיד שהיא קיבלה את האורגזמה היא במקביל קיבלה כאב ראש חזק ביותר, היא אמרה לי שהיא חשבה שהיא קיבלה שבץ מוחי, למחרת החלטתי לחקור את הנושא ולהבין מה קורה פה, קצת צחקנו מה קורה אם היא מתה מיד לאחר האורגזמה. לך תסביר למשטרה.

שורה תחתונה, מסקנותי: המכנה המשותף של רובם הוא שיש להם או לחץ דם גבוה או בעיות בסינוסים במקביל לבעיות רפואיות נוספות – אני לא רופא, מקווה שעם המידע שנתתי פה זה יעזור למישהו.

דבר נוסף וחשוב, בכל הפעמים שהיה לה את התופעות זה קרה שהיא שכבה על הגב, כאשר היא הייתה מעלי (69) זה לא קרה אף פעם, מקווה שזה לא יותר מידי אינפורמציה :)

אנחנו זוג בני 30 פלוס, אני בריא (תודה לאל) ולזוגתי יש בעיות לחץ דם גבוה.

אם מנהלי הפורום יאשרו אני אצרף לינק לפורום באנגלית שבו אנשים עם הבעיה, גברים ונשים ולא רק נשים, מוצאים אחד את השני ומתארים את מה שעובר אליהם.

שלכם,

KTT

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תודה רבה על השיתוף

לימור בנדל
    26/12/2012

מידע חשוב .
    אני הייתי פונה לרופא המתמחה בצורה פרטנית בשמיעה.
    הוא מכיר בצורה מקיפה את כל התופעות הקשורות
    לשבלול האוזן ולכן יתן לכם מענה מקיף בנושא.

אין לזלזל בכאבי ראש חזקים.
    מציעה לבוא ממקום חוקר נרחב
    ולא צר שבוחן רק את הזוית המינית..

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו