עינוג עצמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עינוג עצמי
    תמר
    09/03/2008

שלום רב, אני מאד נהנית לספק את עצמי לבד ועם גבר המצב שונה, אינינ גומרת מהחדירה ולרוב לוקח לבני הזוג שלי זמן מאד רב לגמור ואני כבר לא נהנית מזה. אני גומרת תוך שניות במגע עם הדגדגן ולפעמים זה פשוט מספיק לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עינוג עצמי

הוספת תגובה

• אהבה עצמית

לימור בנדל
    13/03/2008

70% מהנשים לא יכולות לגמור מחדירה - את באחוזון הזה .
    אין צורך להתעקש על אורגזמה כזו .. סתם חבל על תחושת התסכול הנלוות אליה.

איזה כייף שאתה גומרת בשניות ממגע דגדגני ! יש המתקשות בכך. זה נפלא שלדגדגן שלך רגישות גבוהה ואז יכולה לחוות עונג מהיר ממנו . כמה רעיונות לי אליך יקירה :

ראשית , אפשרי משחק מקדים בו הדגדגן הוא המלך - אונני לידו , תני לו שיאונן לך או יענג אותך אורלית ע"י ליקוק הדגדגן . תני לעצמך להכנס לרצף של אורגזמות מהדגדגן . אל לך להסתפק באחת - אם את יכולה המשיכי לאחר שאת גומרת לענג את המקום קלות ולהכנס ל"שרשרת אורגזמות " .

שנית, תוך כדי חדירה את יכולה לדאוג כי הדגדגן שלך יהיה מגורה אם ע"י אוננות בעת החדירה וכן ע"י הצמדת צעצוע מין ( כדוג' הרוקט פוקט ) לדגדגן או ע"י כך שאת זו שלוקחת אחריות על התנוחה ו"רוכבת " עליו כשהוא שוכב על גבו, שכן אז הדגדגן שלך יבוא במגע עם הגוף שלו והחיכוך יוכל לגרום לך לאורגזמה דגדגנית בחדירה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו