מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עינוג עצמיתמר09/03/2008
שלום רב, אני מאד נהנית לספק את עצמי לבד ועם גבר המצב שונה, אינינ גומרת מהחדירה ולרוב לוקח לבני הזוג שלי זמן מאד רב לגמור ואני כבר לא נהנית מזה. אני גומרת תוך שניות במגע עם הדגדגן ולפעמים זה פשוט מספיק לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהבה עצמית
לימור בנדל13/03/200870% מהנשים לא יכולות לגמור מחדירה - את באחוזון הזה .
אין צורך להתעקש על אורגזמה כזו .. סתם חבל על תחושת התסכול הנלוות אליה.
איזה כייף שאתה גומרת בשניות ממגע דגדגני ! יש המתקשות בכך. זה נפלא שלדגדגן שלך רגישות גבוהה ואז יכולה לחוות עונג מהיר ממנו . כמה רעיונות לי אליך יקירה :
ראשית , אפשרי משחק מקדים בו הדגדגן הוא המלך - אונני לידו , תני לו שיאונן לך או יענג אותך אורלית ע"י ליקוק הדגדגן . תני לעצמך להכנס לרצף של אורגזמות מהדגדגן . אל לך להסתפק באחת - אם את יכולה המשיכי לאחר שאת גומרת לענג את המקום קלות ולהכנס ל"שרשרת אורגזמות " .
שנית, תוך כדי חדירה את יכולה לדאוג כי הדגדגן שלך יהיה מגורה אם ע"י אוננות בעת החדירה וכן ע"י הצמדת צעצוע מין ( כדוג' הרוקט פוקט ) לדגדגן או ע"י כך שאת זו שלוקחת אחריות על התנוחה ו"רוכבת " עליו כשהוא שוכב על גבו, שכן אז הדגדגן שלך יבוא במגע עם הגוף שלו והחיכוך יוכל לגרום לך לאורגזמה דגדגנית בחדירה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)