מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא גומרנעמי12/03/2013
חבר שלי לא גומר בתוכי, הוא טוען שזה בגלל הקונדום, איך אפשר 'לעודד' אותו לגמור בפנים. זה מגיע כבר לשלב שממש כואב לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה צריך לגמור ??? שפיכה מעוכבת..
לימור בנדל12/03/2013נעמי יקרה ,
גמירה בפנים נועדה למטרות הפריה . האם אתם מנסים להכנס להריון ?
מכיוון שכתבת שאתם משתמשים בקונדום ברשותך אסיק כי התשובה
היא " לא ". מכאן אני מבינה שאת רוצה שהוא יגמור רק בגלל שכואב לך.
אני הייתי מברר מס' דברים למולו :
1. האם הוא חייב לגמור בסוף הסקס?? כשעושים אהבה נהנים ממעשה האהבה עצמו אין צורך במרדף אחרי השפיכה . גבר לא חייב לגמור .
2. האם הוא מאונן הרבה ? לעיתים אוננות באופן תדיר יכולה לגרום לגבר להכנס למצב בו יהיה קשה לו להגיע לשפיכה ולכן תהיה לו שפיכה מעוכבת. אוננות מרובה יכולה גם להאט את זמן השפיכה כי לרגישות נמוכה יותר. אם הוא אונן לפני שעשיתם סקס אז יקח לו יותר זמן לגמור כשהוא איתך .
3. האם הוא מאונן בלי כלום = ללא שום נוזל סיכה. אם כן הרי שהרגישות בקצה האיבר שלו מאוד נמוכה ויקח לו הרבה יותר זמן לגמור.
כל הפרמטרים האלה גורמים לשפיכה מאוחרת ואם את לא מגורה זמן רב בתוך מעשה האהבה כשהוא חודר אליך את עלולה להתייבש ולכן יגרם לך כאב מעצם החדירה. אני ממליצה בחום לשאול אותו את השאלות האלה ולברר איתו האם אחת מהאופציות שכתבתי נכונות ולפעול בהתאם.
שני פתרונות אציע במידה והוא כן מעוניין לגמור עם שפיכה בסוף :
1. הוא לא חייב לגמור בתוכך. בתום מעשה האהבה שלכם , הוא יכול לגמור מול העיניים שלך , כשהוא מאונן ואת מתבוננת עליו ולוקחת חלק פסיבי בתהליך.
2. ג'ל סיכה . להשתמש בחומר חיצוני שיאפשר לך להשאר רטובה לאורך הסקס עצמו במידה ואת מתייבשת .
בהצלחה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)