מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משהו מביךנירה,28/03/2013
יש לי שאלה קצת מביכה: אני בת 23 ואני מאוננת מידי פעם ע"י זה שאני מכניסה מלפפון לאיבר המין ועוטפה אותו בניילון. שאלתי היא: האים זה יכול להוות בעיה שזה עטוף בניילון? זיהומים למיניהם?חיידקים? מחלות? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמצעי אוננות
לימור בנדל28/03/2013נירה מתוקה ,
רבות מאוננות עם ירקות כגון מלפפון וגזר . את יכולה להרגיש בנח.
אכן בקליפת הירק יכולים להיות זיהומים , חיידקים וחרקים .
אני הייתי ממליצה לשטוף את הירק במים וסבון היטב
ולעטוף אותו בקונדום כך שאת בטוח מוגנת .
תהני , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לימור אך ..
נירה,29/03/2013תודה רבה רבה לך אך עד היום עטפתי אותו בניילון של סנדוויצ'ים. זה אמור להוות בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות מהנרתיק
לימור בנדל29/03/2013בעיה - רק את יודעת.
האם עד היום סבלת מדלקות או הפרשות שונות מהנרתיק
דלקות מתאפיינות בריח חריף ותחושה של שריפה או גירוי נרתיקי.
אם לא היה לך כלום - אז אין בעיה.
אם את כיום חווה אחת מהבעיות שציינתי
פני לגנקולוג שלך להתאמת תרופה לדלקת.
בהצלחה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי
רן11/04/2013איזה חמודה את! אבל למה מלפפוןלמה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפליאה
זאב08/09/2013בחורה בת 23 יש לה את כל הנתונים להנות עם פרטנר וגם להנות אותו -חומר למחשבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות
עופר23/10/2013שלום נירה.
אני הייתי ממליץ לך לרכוש ויברטור.
המרקם שלו נעים ולא קשיח.
אין צורך לעטוף בניילון.
תוספת הרטט תביא אותך לאורגזמות חזקות.
אל תשכחי ויברטור לא יכול לנשק ולחבק.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)