שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    הילה
    28/04/2013

הי,
    אני ובעלי נמצאים במשבר בנשואין שלנו, ואנחנו בטיפול כרגע אצל מטפל מצוין.
    לדעתי, שנינו יכולים למצוא תועלת רבה בטיפול טנטרי, בגלל סיבות שונות שלא אפרט כאן. אבל..לא הייתי רוצה שהטיפול יהיה זוגי, אלא בנפרד. האם זה אפשרי? עוד לא העליתי את האפשרות בפניו, אבל לדעתי הוא עשוי להסכים. האם זו אפשרות מבחינתך? האם אפשר לטפל בבני זוג כל אחד בנפרד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• טנטרה כטיפול תומך יעוץ זוגי

לימור בנדל
    29/04/2013

הילה יקרה ,
    כל הכבוד על העבודה הזוגית המשותפת שלכם.
    זה נפלא שהבנת שטיפול טנטרה יכול להועיל לתהליך שלכם.

יחד עם זאת - אין חוקים בקשר לאופן שבו מגיעים לטיפול .
    הכל תלוי סיטואציה ורצון של הזוג ביחד וכל אחד מבני הזוג בנפרד.

אציין מס' דברים שאולי יעזרו לך להבין את כוונתי :

אם יש בעיה של קבלה עצמית , ערך עצמי , ביטחון עצמי נמוך או בעיה מינית אישית אכן ניתן להגיע לטיפול לבד כל אחד בנפרד . אבל.. אם יש לכם או לאחד מכם בעיה באינטימיות הזוגית או בעיות מיניות משותפות כגון פערים במיניות שמקלקלים לכם את החיבור המיני אני הייתי ממליצה לעשות שיעורי טנטרה משותפים.

אם לכם יש בעיה להסתכל זה לזו בעיניים , לא אוהבים את המגע שבן / בת הזוג מעניקים לכם , מקצבי עשיית אהבה שונים ועוד.. לתרגל עם מורה לטנטרה זה ממש לא פיתרון עבורכם שכן עליכם לעבוד זה מול זו ולא מול אדם אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו