היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    רן
    05/05/2013

הי לימור רציתי לשאול לדעתך כי אני לא רוצה לחשוב שאני מבין משהוא ולא כך הוא הדבר. אני מאד חושק במטפלת שלי סוג של פסיכולוגית ושיטת טיפול בציור.אמרתי לה דברים במפגשים קודמים וגם בשיחת פל', ואי אפשר לחשוב אחרת שאני חושק בה וחושב עלהה בסיטואציות מיניות.היא במין כאילו חוסר שימת דגש על העינין אמרה שנעשה הפסקה וכך היה .לאחר חודש נקבעה לנו פגישה נוספת אך היא לא יכלה להשאר להרבה זמן וןחזרה ושוב חזרה שאני נראה טוב ומצוין, והיא ממש מתנצלת שאינה יכולה לשוחח איתי כי היתה טעות בקביעת הפגישה ויש לה כרגע קבוצת וזה באמת היה נכון מיד הגיעו נשים.אני פוחד לגשת ישר לעינין כי אולי היא לא בעינין כלל. את יכולה לומר לי מה עלי לעשות .על הפאן האטי שבעינין היא מזמן דילגה והאם לדעתך זה רק עינין שגם היא לא יודעת איך להתנהג ומה לעשות?תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• היי - תגובה

רמי בוכניק
    05/05/2013

שלום לך,
    במהלך טיפולים קורה לא פעם שהמטופל מתאהב בדמות המטפלת שהרי בטיפול אנחנו משתפים וזה אוטומטית יוצר קירבה. החכמה בטיפול (כדי שהוא יהיה אפקטיבי) לשמור על דיסטנס ועל גבולות. אתה יכול להעלות מול המטפלת את התחושות שלך.אני לא חושב שהיא דילגה על הענין כי היא לא יודעת מה לעשות אלא שאתה חווה חוויה שקשורה לטיפול ולחיבור הרגשי שנוצר בטיפול.
    מוזמן בכל מקרה להעלות את רגשותיך במסגרת מפגש טיפולי איתה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי - תגובה

רמי בוכניק
    05/05/2013

שלום לך,
    במהלך טיפולים קורה לא פעם שהמטופל מתאהב בדמות המטפלת שהרי בטיפול אנחנו משתפים וזה אוטומטית יוצר קירבה. החכמה בטיפול (כדי שהוא יהיה אפקטיבי) לשמור על דיסטנס ועל גבולות. אתה יכול להעלות מול המטפלת את התחושות שלך.אני לא חושב שהיא דילגה על הענין כי היא לא יודעת מה לעשות אלא שאתה חווה חוויה שקשורה לטיפול ולחיבור הרגשי שנוצר בטיפול.
    מוזמן בכל מקרה להעלות את רגשותיך במסגרת מפגש טיפולי איתה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

רן
    05/05/2013

רמי תודה אעשה זאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקר טוב

רן
    06/05/2013

רמי שלום , רציתי לשאול האם זה היה נכון מצד המטפלת להתקשר לאישתי ולבקש שתהיה נוכחת, לא בפגישה אך בביתה בזמן המפגש עימי.בעקבות כך אני חושב להפסיק את הטיפול אצלה האם נכון.תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיסיון לקוח

לימור בנדל
    07/05/2013

רן יקר ,
    אכן עמיתי , רמי , צודק ב100% בתשובתו אליך.

אנחנו כמטפלים מחוייבים לחיסיון לקוח/ה .
    לכן גם אם יש למטופל שלנו בת זוג לא נוכל לעשות
    משהו ללא ידיעת הלקוח ובאישורו .

אני מתארת לעצמי שאם המטפלת התקשרה לבת הזוג שלך
    ראשית , היא קיבלה ממך את מס' הטלפון שלה
    ושנית היא קיבלה את אישורך לשוחח איתה .

בהמשך למה שכתבת שוב אני חוזרת על תשובתו של רמי
    עליך לשוחח מול המטפלת ולשאול מדוע יזמה שיחה לאישתך
    מה המניע ? מדוע נוכחות אישתך חשובה ?

בהצלחה , לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו