פרטנר עייף פיזית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרטנר עייף פיזית
    שרית
    23/05/2013

שלום,
    אני שוכבת עם מישהו שאני מאוד אוהבת, והסקס מצויין, אבל בשנה האחרונה הוא הזניח את עצמו לא מתעמל, עלה במשקל, מעשן יותר והוא מתעייף מהר. הוא ממש מותש. הוא מנסה לעמוד בקצב שלי (אני מאוד ספורטיבית) ומתקשה וצר לי עליו, למרות זאת אגב אני דיין ממש נהנית איתו. יש דרך לעזור לו לו, ולהקל עליו בלי להכנס לנושא ההקפדה על אורח חיים בריא? הוא לא במצב לשמוע על זה כעת. אגב, אני מאוד פעילה בסקס, משנים תנוחות הרבה, כך שאין לי בעיה עם זה. אבל הוא הכי אוהב את התנוחה המסיונרית והיא מקשה עליו כמובן לאורך זמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרטנר עייף פיזית

הוספת תגובה

• היי

גבריאל
    29/05/2013

אז אולי זה הזמן לנסות משהוא רענן יותר!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטנר עייף פיזית - מתוך בחירה ?

לימור בנדל
    13/06/2013

שרית יקרה ,

אני ממליצה לך מאוד להיות מעוררת השראה עבורו.
    תהיי מורת דרך - משמע תספרי לו כמה היה לך כיף להתעמל , איזה כיף זה לאכול בריא , דברי על האנרגיות שלך , תראי לו את שימחת החיים שבך .
    באופן טבעי זה מהדהד לבן הזוג ואז הוא גם נדבק בזה . כי טוב לך וגם הוא רוצה שיהיה לו טוב. ביקורת ואמירות " למה אתה לא עושה כושר " " זה לא בריא לעשן / משקל עודף " וכאלה רק יגרמו לו ההפך. אדם שמרגיש כי שופטים אותו יכול לעבור תהליך הפוך לחלוטין של המנעות והסגרות.

האם עובר משהו על הבחור שלך ? משבר גיל / בעיות בעבודה / לחצים וכד' ? לעיתים עייפות וחוסר נמרצות קורים בגלל בעיות של החיים שאין לנו כלים להתמודד איתם . האם את קשובה לו למה שעובר עליו או רואה בו רק בובת המין לסיפוק הצרכים המיניים שלך ? האם הוא גם חבר ובן זוג מעבר ליכולות שלו בסקס ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו