מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרטנר עייף פיזיתשרית23/05/2013
שלום,
אני שוכבת עם מישהו שאני מאוד אוהבת, והסקס מצויין, אבל בשנה האחרונה הוא הזניח את עצמו לא מתעמל, עלה במשקל, מעשן יותר והוא מתעייף מהר. הוא ממש מותש. הוא מנסה לעמוד בקצב שלי (אני מאוד ספורטיבית) ומתקשה וצר לי עליו, למרות זאת אגב אני דיין ממש נהנית איתו. יש דרך לעזור לו לו, ולהקל עליו בלי להכנס לנושא ההקפדה על אורח חיים בריא? הוא לא במצב לשמוע על זה כעת. אגב, אני מאוד פעילה בסקס, משנים תנוחות הרבה, כך שאין לי בעיה עם זה. אבל הוא הכי אוהב את התנוחה המסיונרית והיא מקשה עליו כמובן לאורך זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
גבריאל29/05/2013אז אולי זה הזמן לנסות משהוא רענן יותר!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטנר עייף פיזית - מתוך בחירה ?
לימור בנדל13/06/2013שרית יקרה ,
אני ממליצה לך מאוד להיות מעוררת השראה עבורו.
תהיי מורת דרך - משמע תספרי לו כמה היה לך כיף להתעמל , איזה כיף זה לאכול בריא , דברי על האנרגיות שלך , תראי לו את שימחת החיים שבך .
באופן טבעי זה מהדהד לבן הזוג ואז הוא גם נדבק בזה . כי טוב לך וגם הוא רוצה שיהיה לו טוב. ביקורת ואמירות " למה אתה לא עושה כושר " " זה לא בריא לעשן / משקל עודף " וכאלה רק יגרמו לו ההפך. אדם שמרגיש כי שופטים אותו יכול לעבור תהליך הפוך לחלוטין של המנעות והסגרות.
האם עובר משהו על הבחור שלך ? משבר גיל / בעיות בעבודה / לחצים וכד' ? לעיתים עייפות וחוסר נמרצות קורים בגלל בעיות של החיים שאין לנו כלים להתמודד איתם . האם את קשובה לו למה שעובר עליו או רואה בו רק בובת המין לסיפוק הצרכים המיניים שלך ? האם הוא גם חבר ובן זוג מעבר ליכולות שלו בסקס ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)