שפיכה נשית ואורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה נשית ואורגזמה
    מור
    11/07/2013

שלום,
    אני חווה שפיכה נשית כשבן זוגי מחדיר לי אצבעות. הוא עושה את זה ממש טוב ואני חווה את השפיכה תוך דקות ספורות. אך זה לא מרגיש כמו אורגזמה. מנגד, אני לא מצליחה לגמור אף פעם לא איתו (והוא הסקס הכי מדהים שהיה לי?) ולא עם אחרים שהיו, רק באוננות. איך פותרים את הנושא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה נשית ואורגזמה

הוספת תגובה

• איך לגמור עם בן זוגי

לימור בנדל
    12/07/2013

מור יקרה ,
    אכן יש נשים שחוות שפיכה נשית ללא אורגזמה ויש שאחרי אורגזמה חוות את השפיכה הנשית. עולם השפיכה הנשית עדיין נמצא במחקרים רפואיים ויש דברים שעדיין לא ניתנה עליהם דעת המחקר אך ידועים לו וזה אחד מהם.

נשים שלא מצליחות לגמור עם בן זוגן ( קבוע או סטוץ ) לעיתים נמצאות בפחד מאיבוד שליטה לצד בן הזוג. הן מפחדות ( לפעמים בתת המודע ) להראות מגוחך - אולי הפרצוף האורגזמתי שלי יחשב מכוער עבורו , הן מפחדות שאולי הגוף שלהן ירעד ואז הן יראו מגוחך , הן מפחדות לאבד שליטה לבכות או לצחוק בכל רם מידיי ואז זה יפגע בבן הזוג חלילה. נשים שכאלה פשוט מאוד ביקורתיות כלפי העצמן - הביטחון העצמי שלהן לא ממש חזק והן תלויות באיך אחרים תופסים אותם או איך הן מצטיירות בעיניי בן זוגן. חשוב להן " מה יגידו " . אם את אוהבת את בן זוגך אני ממליצה על תהליך של התמסרות. התבונני בעיניים שלו . תסמכי עליו שהוא יאהב אותך בכל מצב. תתחילי קודם כל בלאונן לעצמך מולו ולגמור לו מול העיניים. להיות לצידו כשאת עצמך מביא אותך לאורגזמה. אל דאגה - הוא ישמח מאוד וזה בכלל לא יפגע בו. הוא מאוד יהנה להיות צופה ולהתענג על המראה שלך גומרת . לאחר מכן אפשרי לו לאונן לך ולהביא אותך לגמירה מהיד שלו ובזמן הזה שחררי. תני לעצמך להוציא קולות , תתרכזי בנשימות שלך ולא בשיחות שיש לך עם עצמך בראש - הן בטוח יחסמו את האורגזמה המיוחלת . בהצלחה אהובה ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו