מין אורלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מין אורלי
    שקד
    23/03/2008

שלום רב,

בן הזוג שלי מעוניין שאענג אותו במין אוראלי, אך יש לי קשיים בביצוע, אני מרגישה חנק ואפילו קרוב לבחילה כתוצאה מכך, איני מצליחה בכך כל כך ואיני יכולה לעשות זאת זמן רב, האם אפשר להתאמן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מין אורלי

הוספת תגובה

• עונג אוראלי

לימור בנדל
    26/03/2008

מין אוראלי מבוצע באמצעות השפתיים, הלשון וחלל הפה .
    את זו שקובעת איך לעשות אותו . במידה ואת מרגישה מחנק , סימן שאת מחדירה את איבר המין עמוק מידי ואין צורך בכך. אם את מרגישה בחילה , שאלי את עצמך האם את עושה משהו שאת מעוניינת בו ? .

כאשר אנו נמצאים במיניות , עלינו לעשות רק מה שנוח לנו איתו . זה מקום של עונג - לא רק לצד המקבל , אלא גם לצד המבצע . שימי לב , האם את עושה משהו שאת לא מסוגלת לעשות אותו , וותרי עליו . כאשר אנו עושים משהו שלא מרצוננו , גם הצד המקבל מרגיש את זה !! הוא מרגיש שאת לא אוהבת , לא מתחברת ולא נהנת ממה שאת מעניקה לו . הרגשה זו לא נעימה לשני הצדדים . רק אם בן זוגך חשוב לך ואינך סולדת מלענג אותו אוראלי, בצעי סקס אוראלי כמו שאת רוצה , השתמשי בלשון , בשפתיים בצורה שתהיה לך נוחה ונעימה . ובקשר לזמן הביצוע ,אין זמן למין אוראלי , כמה זמן שאת מסוגלת לענג - ענגי .

להתאמן .. אפשר על בננה או על מלפפון ואם יש לך ויברטור זו גם אופציה ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו