טובה תמורת טובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טובה תמורת טובה
    מתלבטת
    26/03/2008

אני נמצאת עם בן זוג קבוע כבר למעלה משנה, כשהתחלנו להיות פעילים מינית החלטתי שאני מעוניינת לבצע בו מין אוראלי.
    לאחר כמה ניסיונות כושלים הצלחתי ואני אפילו די טובה בזה (כך הוא טוען), אך לצערי לאחר מכן התברר לי כי הוא אינו מוכן בשום אופן "להחזיר לי טובה".
    הוא אומר שזה מגעיל אותו, מרתיע אותו והוא אינו מוכן אפילו לנסות.
    ברור לי שהנושא מגיע מעכבות שהתפתחו אצלו (לפי דבריו מדובר בדעות של חבריו לגבי העניין שאינן אוהדות בלשון המעטה)
    האם ישנה דרך לגרום לו להרגיש נוח עם העניין? הנושא יוצר בינינו חיכוכים לא מעטים בחדר השינה וגורמים למתח מיותר ולי כתוצאה מכך אין חשק כמעט להיכנס למיטה איתו.
    אשמח לעצה...
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טובה תמורת טובה

הוספת תגובה

• לנסות ולהנות

justme2enjoy
    30/03/2008

היי מתלבטת,
    אין ספק שיש לו מה ללמוד, לדעתי אין כמו לענג אישה ולראות אותה נהנית,
    חלק חשוב מהיחסים בין שניים הוא התקשורת,
    אם התקשורת טובה ניתן להגיע לשמיים,
    הסבירי לו בפשטות כי כל עוד הוא לא ניסה וכל עוד הוא לא ראה את תגובותייך אין לו ממה לפחד,
    זה לא דבר רע לנסות, לפי דעתי ברגע שהוא ינסה ויראה את התוצאות אני בטוח שהוא לא יפסיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעת לתת ולקבל

הצלף
    02/04/2008

למרות הסימפטיה הרבה, מקומך אינו איתו
    יחסים צריכים להיות דו צדדיים.
    אם הבחור נגעל מעצם הרעיון, בעקיפין הוא נגעל ממך
    תחשבי על זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשבונאות זוגית

רמי בוכניק
    01/05/2008

זוגיות בריאה אינה זוגיות שצומחת ממקום של חשבונאות
    וכשם שביום יום לא כדאי להתחשבן על כל דבר כך גם במיטה לא כדאי לנהל פנקס חשבונאות.
    זה שונה להגיד "אני יורדת לך אז תרד לי " שזה מסר שמעביר תחושה חשבנאית של חובה
    עדיף ךהגיד אני מאד אוהבת שאתה עושה לי כך וכך ולראות לאן זה לוקח .
    בכל מקרה יתכן שיש מקומות שבהם הוא משקיע יותר ממך ויש מקומות בהם את משקיעה יותר ממנו
    ובסוף הלילה לא צריך לאפס את המאזן.
    אם זה מאד חשוב לך תבררי מה מונע אותו
    אולי לעשות את זה באמבטיה משותפת יכול לעזור וכולי ככל העולה בדמיון.
    תנסי לקרב אותו לענין מתוך עניין מתוך המחשה כמה זה כיף לך
    אולי כדאי לשלב מיני תוספים ואביזרים כמו ג'לים בטעמים , אן תחתונים שנאכלות וכל מיני רעיונות שיכולים לעזור . אם הוא פתוח אולי שווה ללכת יחד לחנות סקס ולרכוש יחד קצת מוצרים כאלה כדי שאחר כך תשתמשו בהם.
    אחד המקומות הכי מעצבנים והכי סוגרים זה
    "תעשה לי כי אני עושה לך "
    וזה המרחב שלך כרגע , תנסי לבחור מרחב אחר ואולי תופתעי
    בהצלחה
    רמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו