שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    טל
    30/03/2008

אני מתבייש לשאול את זה אבל אני אשאל בכל זאת. אני ואשתי נשואים שנתיים. אנחנו ביחד 5 שנים. אני רוצה שהיא תעשה איתי משהו במיטה כבר 5 שנים והיא לא מוכנה. אעדיף לא לספר מה זה - זו סטייה קלה בסקס, אבל היא לא כזו חמורה.

אני כבר 5 שנים מתחנן בפניה שנעשה את זה והיא לא מוכנה.

אפשר לקבל המלצות מה אפשר לעשות כדי לשכנע אותה. זה דבר שמאוד חשוב לי ומפריע לי. אם היא לא מוכנה אז מה לעשות?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• יש דבר כזה סטייה בסקס? חושב שלא

רמי בוכניק
    02/05/2008

היי טל

אענה על שאלתך בשני אופנים , איני יודע מה אתה רוצה שתעשו אך נשאלת השאלה האם יש סטייה בסקס? אני חושב שאין דבר כזה סטייה. כל עוד עושים דברים שמענגים ומשמחים את 2 בני הזוג אז אין בום דבר שעושים סטייה , וזה שבראש שלך זה נתפס כסטייה זה אולי משהו שבתת המודע שלך כבר יוצר את ההתנגדות . אולי אם תחשוב על זה כשמשהו רגיל וטוב ולא כסטייה - מאד ייתכן שמחשבה זו לאורך הזמן גם תתממש כי גם אשתך לא תתפוס את זה כסטייה.

אשר לנסיונות שכנוע כל שאתה יכול לעשות הוא להבהיר כמה זה יהה עשה לך טוב וכמובן לא להעמיד את זה בשום פרמטר השוואתי לדברים שאתה נותן או עושה והכי חשב הוא להנות ולהתענג על הקיים בעוצמה - דבר שלעצמו יכול להביא ליותר פתיחות .

אז בהצלחה
    רמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו