חרמנות מטורפת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרמנות מטורפת
    נסי
    01/04/2008

שלום רב,

לא קיימתי יחסי מין כבר זמן רב כי לא היה לי חבר, לאחרונה היצר המיני שלי ממש מוגבר ואני מפנטזת על סקס כל הזמן, האם את מאמינה כי אי קיום עיחסי מין לתקופה ארוכה יכול ליצור בעיות נפשיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרמנות מטורפת

הוספת תגובה

• יצר מיני

לימור בנדל
    09/04/2008

נסי יקירה ,
    האם את כל הזמן עוסקת בחשיבה על סקס ? האם כל דבר בו את נוגעת , האופן שבו את מתנהלת במהלך היום קשור לסקס? אם התשובה היא כן - אז יש כאן בעיה של כפייתיות מחשבתית.
    זו אינה בעיה נפשית , אך מחשבות טורדניות יכולות להשפיע על התנהלות תקינה של חיי היום , יום.

האם את אוהבת את עצמך ? האם את נוגעת בעצמך ע"מ ליצור פורקן מיני ?
    אין צורך בקיום יחסי מין בכדי להגיע לפורקן מיני. את יכולה לאונן מול סרט או מול אתרים באינטרנט. קני לך ויברטור טוב שישרת את המקום של החדירה - במידה ואת פתוחה עם עצמך ואין לך בעיה עם צעצועים במיטה. תשאלי עצמך מה חסר לך באמת ? האם מדובר בחום ומגע שאת מעוניינת בן זוג לסקס או האם ויברטור יכול לספק לך באופן קליל ופשוט את הפורקן המיני. ידוע שהמון נשים רווקות ( גם נשואות כמובן .. ) מחזיקות צעצוע שיביא אותן על סיפוקן המיני. בימנו זה שכיח ..

" חוסר במגע הוא דבר לא בריא - המגע הוא חיוני אך יכול לבוא בצורות רבות ול רק דרך סקס כמובן.
    את יכולה לבחור להתחבר יותר לצד הנוגע שבך - חיבוקים וכיו"ב לחברות ידידים וכו' - במגע יש משהו מאד מרפא מאד מרגיע . את יכולה לפנק את עצמך בעיסויים קצת יותר מהרגיל וכו." מוסיף עמיתי רמי בוכניק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו