שלום לך לימור אני חייב את עזרתך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לך לימור אני חייב את עזרתך
    ערן
    06/04/2008

אני נשוי בן 29 ואישתי בת 26 כבר תקופה ארוכה אני מפנטז על לראות אותה עם גבר אחר ואפילו להשתתף מה עושים ? האם זה נורמלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חילופי זוגות

לימור בנדל
    09/04/2008

שלום ערן ,
    שאלתי הראשונה : האם שיתפת את בת זוגתך בפנטזיה ? מה אמרה בת זוגתך לגבי הפנטזיה ? באם אתה מעוניין להשתתף ולא רק לצפות , האם ביררת עם עצמך את נושא הזהות המינית בכדי שתוכל להיות מספיק פתוח באם הבחור הנוסף ירצה להיות גם איתך ??

האם זה נורמלי ? ברור ! נורמלי מאוד ! נורמלי זה בהגדרת הנורמה - הנורמה החברתית אולי תתנגד למיניות עם פרטנרים שונים בתוך מע' יחסים של נישואים. אבל, אנשים רבים מעוניינים לראות את בני הזוג שלהם עם פרטנרים אחרים מלבדם. העיניין הוא שהם לא לוקחים בחשבון את ההשלכות שיש לאינטראקציה הזו על הנפש , על הזוגיות ועל הפרט שמשתתפים בה.

המון מע' זוגיות הסתיימו הודות להתאהבות של אחד מהצדדים בפרטנר החדש. במפגש עצמו יתכן והבחור החדש יהיה טוב יותר ממך ואישתך תהנה הרבה יותר איתו מאשר איתך - האם לקחת זאת בחשבון ? קרו מקרים בהם התאהבו האישה והצלע השלישית מעבר למפגש החד פעמי , בגלל החוויה המסעירה נוצרה ביננהם אינטימיות שהיתה מסעירה יותר מהאינטימיות השיגרתית שיש בין בני הזוג ואז רוצים להמשיך את החוויה גם לאחריה. יתכן גם שאם אתה תתנסה עם הבחור החדש אולי אישתך תהיה מופתעת ( אם לא הית גלוי איתה מלכתחילה ) או תגעל ממך לאחר השלישיה .אקצין ואומר שגם גבר התאהב בגבר והתגרש מאישתו להמשיך לעולם חדש וטוב יותר ממה שהיה לו עד כה.

נשים יותר מחוברות לרגשות , קח זאת בחשבון. כאשר גבר חודר לאישה יש לכך השלכה אחרת , מישהו נכנס אליה , היא נחדרת .. אצל הגבר , הזכר החודר אין כאן הרבה רגש , האקט המיני יכול להיות נטול רגש לחלוטין וכך הוא גם יכול לנטרל רגשות מהסיטואציה..

קחו בחשבון את ההשלכות הפסיכולוגיות ..אם מתאים לשניכם - תהנו!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלתי

ערן
    12/04/2008

אני מאוד רוצה לספר לאישתי על הפנטזיה אבל אני מאוד חושש מהתגובה.
    אני חשבתי על הנושא הזה הרבה מאוד ואני חושב שאני יהיה מוכן לקחת סיכון.
    רציתי לשאול אם אני אפתיע אותה ליום הולדתה ב''במסאג' "מפנק אם הרעיון הוא כדאי ומה הסיכונים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באהבה אין סיכונים

לימור בנדל
    23/04/2008

באהבה יש את החוויה הזוגית - הכאן ועכשיו של המפגש הזוגי שלכם ..
    בהצלחה ! מחזיקה אצבעות ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו