מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא גומרקרן15/03/2014
בן זוגי ואני מקיימים יחסי מין קרוב לשנה אחרי היכרות של חודש והיחסים טובים ורציניים מאוד
העניין שלאחרונה מוזר לי זה לחשוב להיות עם אותו גבר כל החיים. גם מבחינה מינית. יש בינינו תקשורת פתוחה בנושא של סקס
הענין שמטריד שהוא לא גומר מצד אחד זו יכולת טנטרית וכיף להיות עם גבר שלא גומר מהר או נלחץ מזה. הוא אומר שזה ככה כי הוא יכול לגמור רק מסקס מלא ואני לא רוצה שגבר יגמור בפנים בלי קונדום. ואנח ו בלי כי זה מוריד את ההנאה. אני נוטלת גלולות אבל עדייו לא מוכנה
מעבר לזה שלפעמים אני רוצה לראות את הגבר שלי מתפוצץ תרתיי משמע בזכותי
הסקס ארוך מאוד ואני גומרת רק כשאני מוציאה אותו. . או אם הוא מאבד זקפה דבר שלפעמים קורה וגם אחרי זמן כלשהו
איך לנצל את חוסר הגמירה להנאה.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשביל מה לגמור ?
לימור בנדל19/03/2014היי קרן ,
העלאת כמה סוגיות וכתבת בצורה לא ברורה .
ראשית העלאת את עניין המונוגמיה - " העניין שלאחרונה מוזר לי זה לחשוב להיות עם אותו גבר כל החיים. גם מבחינה מינית.". מה מוזר בזה ? מה האתגר עבורך במע' יחסים עם גבר אחד כל החיים ?
שנית הצפת את נושא של הגמירה והקונדום בצורה לא בהירה בכלל. את מספרת שהוא לא גומר בגלל שימוש בקונדום כי הוא גומר רק מסקס מלא ומצד שני את כותבת שאתם לא משתמשים בקונדום כי את על גלולות וקונדום מוריד את ההנאה. ממה שהצלחתי להבין את מחברת הנאה לגמירה ולכן אם אין גמירה = אין הנאה.
מה באמת מפריע לך ???
עבורי מיניות היא מסע מענג של החושים. ההנאה היא מהדרך ולא מהתוצאה הריגעית הזו של אורגזמה. איך להנות מחוסר גמירה - פשוט להנות. להנות מתחושת החדירה אליך, להנות מהריח שלו, מהמגע שלו, מהטעם שלו. לא לחשוב על התוצאה של האורגזמה והשפיכה. להתענג מלהסתכל לו בעיניים שהוא חודר אלייך, להתעורר מינית מהחיבור ביינכם. יש שם כל כך הרבה ... לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)