מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר במיןאמנון10/04/2008
שלום
אני ואישתי בני 30 ואנו נשויים מזה 4 שנים ויש לנו ילדה בת שנתיים
מזה זמן רב אני חווה תיסכול מיני שנובע מחוסר חשק מיני מצד אישתי.
תדירות יחסי המין בינינו היא בממוצע של פעם 10 ימים וגם אז המין הוא מאוד שיגרתי באותה התנוחה ובאותו "סדר".כשניסיתי לבקש לשנות ולגוון קצת ניתקלתי בתגובה שלילית ובכלל עושה רושם שהיא מתביישת ממני ולא ממש מתלהבת מכל הסיפור.בנוסף המגע המיני הוא תמיד מיוזמתי ודומה כי אם ההייתי מחכה לה לא היינו שוכבים לעולם.חשוב לי עוד לציין כי שגרת היומיום והטיפול בבת מוציאים הרבה אנרגיות משנינו אך אישתי חווה עייפות ברמה גבוהה ממני בהרבה גם כתוצאה מקושי להרדם.אני אוהב את אישתי וחשוב לי מאוד לשמור על שלמות המשפחה אך התסכול שלי גבוה והעניין גורם לנו למריבות גדולות.
מה לעשות?האם מצב כזה שהחל אחרי הלידה הוא סביר?
אודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח אם תענה לי ..
לימור בנדל23/04/2008האם אישתך בכלל מעוניינת בשינוי ? היכן זה פוגש אותה ?
האם היא תהיה מעוניינת לעבוד על הנושא הזה ? האם אכפת לה שאתה נמצא איתה במקום לא טוב בקטע של המיניות או שהיא מזניחה את המקום הזה כרגע ??
אחרי הריון אישה יכולה להזניח עצמה ול"התמכר" לוולד, מקומה של האהבה העצמית נפגע ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)