מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בסקס עם בן זוגיmamy4u01/06/2014
אני בחורה בשנות ה-40. נמצאת בזוגיות.
לא מצליחה להגיע לסיפוק ולאורגזמה מחדירה ומבן זוגי אלא ע"י אוננות עצמית בלבד. (לוקח לי בדיוק כשתי דקות)
הסקס עם בן זוגי לא מלווה במשחק מקדים והוא ישר מזיין אותי וחודר עם תנוחה רגילה ומסיונרית כל הזמן.
הוא לא משחק איתי לפני כן , לא מחדיר אצבעות לא משחק עם הלשון פשוט ישר חודר וגומר
הוא מסוגל להזדיין איתי בין 6-7 פעמים ובלי לגעת בי ...הוא ניסה פעם אחת בלבד לרדת לי ופעמיים ניסה עם האצבע אך הכאיב לי ועצרתי אותו ...וויתר מהר מאוד ואמר שאביא את הויברטור כדי שיביא אותי לסיפוק . זה ממש לא הפתרון עבורי!!! אני לא יודעת איך להגיד לו מה לעשות כדי שיהיה לי נעים ושיהיה יותר עדין ועשה איתי אהבה לא יזדיין ורק יחדיר את הזין שלו. אני יודעת שזה נושא מאוד רגיש אך לא יודעת מה לעשות
לא טוב לי עם הסקס איתו ולא רוצה לגמור את הקשר בינינו
האם יש דרך לדבר איתו על זה?
האם יש דרך לעזור לי או לתת לנו עיצה וטיפים כיצד לשפר את הסקס בינינו
כי כיף לנו יחד נעים לנו והכל מקסים ונפלא
הוא נהנה מאוד מהסקס איתי ואני מאוד מפנקת אותו ועושה לו גוד טיים והוא אוהב לחדור לתוכי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל דבר אפשר ללמד
טובי05/06/2014היי
תגיעו ביחד למעסה טנטרה אמיתי דוגמת ט.אלון שיסביר ידריך וביחד עם בעלך ובהדרכתו של ט. בעלך יוסיף דעת ונסיון חשוב ואת תגיעי להנאות שלא היכרתץ כל זאת מותנה ביכולתו של בעלך לראות אותך נהנית באותו חדר ממגע ידיים של גבר אחר. במידה ובעלך לא מסוגל להיות באותו חדר כשאת עירומה בנוכחות גבר זר, אפשרי לתת הדרכה והסברים גם ללא התפשטות. תנסו. הרשי לי רק לשאול אם את גם מדברת איתו על זה ומנסה להדריך אותו. לקחת את היד שלו למקומות הנכונים בעוצמה הנכונה ? ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקשורת מינית
לימור בנדל18/06/2014אישה אהובה , הכל ניתן לשינוי - אם הבן אדם רוצה להשתנות.
אני חושבת שתקשורת מינית זו אומנות של אהבה . את מורת דרך לבן הזוג שלך. בכדי שהוא ידע מה את אוהבת וממה את נהנת את צריכה לשוחח איתו לא בזמן שאתם עושים סקס. בזמן שאתם יוצאים לדייט בבית קפה / פאב או יושבים בבית לארוחת ערב. ספרי לו כמה את אוהבת לעשות איתו סקס וכמה נהדר שהוא חודר אליך . שתפי אותו כמה חסר לך המשחק המקדים וכמה את רוצה שהוא ילטף אותך , יחבק אותך ועוד.. נסי להביא רעיונות של משחקים מקדימים למיטה נגיד קצפת ודבדבנים .. ארתיק ובקשי ממנו שילקק אותם מהגוף שלך . ספרי לו כמה חסר לך המגע שלו לאורך כל הסקס עצמו. נשים לא גומרות מחדירה זה סתם מיתוס ישן. את יכולה לגמור מפתח הנרתיק בלבד מהדגדגן עצמו . מעבר לזה את תמיד יכולה לשלב את האוננות במשחקי המיטה שלכם . שום דבר לא רגיש אם מייחסים לו חשיבות הראויה לו - ואת ראויה למשחק מקדים מענג וכפי שיהיה לך טוב בסקס. לא מדובר במחר ועוד שנה..אם תמשיכי לחיות בביטול עצמי במין שלכם את תפתחי זעם גדול מאוד, תסכולים ומרמור על הנושא מה שיצא בזוגיות שלכם היומיומים וחבל .
מוזמנת להראות לו סרטונים שלי ביו טיוב - הכל קשור למשחק המקדים . בהצלחה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודטיים
דני25/06/2014שלום לך,
את מתארת שאת עושה לו "גודטיים" והוא מאוד "נהנה"..הוא פשוט אנוכי וחושב אך ורק מה מענג אותו ומה עושה לו טוב מבלי להתחשב בצרכייך..הצעה קטנה לי אלייך, הדדיות! לא יורד? אל תרדי! לא מענג אותך לפני שחודר אל תענגי אותו גם.. כשישאל "מה קרה" תסבירי לו בדיוק שאת רוצה להנות לפחות כמוהו.. ושיתחיל "לעשות עבודה" כלומר לרדת..ללטף..לענג..לנשק..ואז תהיי מוכנה לעשות לו את אותו הדבר..תאמיני לי אחרי פעם אחת הוא יבין את העניין!
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרדת או לא לרדת זאת השאלה..
לימור בנדל03/07/2014דני איש יקר , אתה מדבר מגרונך ומפרשנות אישית שלך.
אהבה עושים כי רוצים לא כי מכריחים אותך לעשות דברים
נגד רצונך. מה שאת/ה אוהב/ת לעשות תעשה/י.
חשבונאות זוגית = הרס הזוגיות.
ראשית , יש הרבה גברים שלא אוהבים לרדת (#%^$..WTF )
לנשים בגלל סיבות כאלה ואחרות . אם אני אישה שמאוד
אוהבת להעניק סקס אוראלי וזה עושה לי עונג לראות את בן
זוגי מתפתל מול העיניים שלי - למה אני צריכה להספיק
לעשות משהו רק אם הוא לא עושה ?? אני לא צריכה .
שנית , אני תמיד יכולה לשאול אותו מה גורם לו לא לרצות לרדת
אולי חוויה לא נעימה בעבר ? אולי גועל ? אולי הריח ?
ולשאול אותו אולי יסכים מרצונו החופשי לנסות פעם חדשה
יחד איתי כי איתי זה יהיה אחרת... אצלי נעים וטעים..
אם הזוגיות נפלאה והמיניות נהדרת יתכן והיא מוכנה "לשלם"
את המחיר של זה שהוא לא יורד לה וזה מחיר קטן עבורה.
כל אחד בעולמו יחיה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)