בעיות בזיקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בזיקפה
    אמיר
    04/06/2014

היי,
    אני גבר בריא בן 30 (1.70, 65 ק"ג). בשנה האחרונה אני חווה ירידה קבועה בתדירות ועוצמת הזיקפה. זה עוד החל בסוף מערכת היחסים הקודמת שהיתה לי (לפני שנה). ובחצי שנה האחרונה אני כמעט ולא חווה זיקפה (אפילו לא כאשר אני מתעורר) אלא אם אני מאונן (פעם ביום-שלושה ימים) וגם אז היא חלשה מהרגיל ואם אני מפסיק לרגע הוא מיד נהיה רפוי. מה יכולה להיות הסיבה? עשו לי בדיקת דם לאחר בקשה של סקסולוג שהראתה שכל המדדים תקינים.. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בזיקפה

הוספת תגובה

• בעייה בזקפה - לא סוף העולם

טובי
    05/06/2014

היי. בעיות בזקפה יכולות לנבוע מהרבה סיבות, אם נוציא מהמשוואה "חרדת ביצוע" יש עדיין סיבות רבות רובן ניתנות לטיפול על ידי אורולוג. כמובן שצריך לברר אם הירידה היא גם בחשק או רק בזקפה. ישנם הרבה כדורים היום שרופא יכול להתאים לך, אולי הבעייה היא חוסר בהורמון טוסטסטרון, במידה וכל זה לא יעזור יש שלב הזרקות אבל אני לא עומד לפרט את כל האופציות. לך לאורולוג מומחה לבעיות ואל תתבייש. אתה לא היחידי עם בעייה גזו ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו