מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקסולוגית פרקטיתאייל10/08/2014
היי,
האם יש בארץ בעלת מקצוע המלמדת שיפור ביצועים מיניים בצורה פרקטית?
סקסולוגית היא רק תיאורטית דרך דיבורים.
סרוגייט היא יותר מדריכה ממושכת לכאלה שחסרי כישורים לכניסה לקשר.
נערות ליווי הן בשיטת "זיין, שלם ועוף" ואי אפשר ללמוד מהן ממש איך לעשות דברים טוב...
אני מחפש לדוגמה ללמוד באופן פרקטי שיפור במגע, ללמוד למצוא את נקודת הg של האשה...ולהשתפר באופן כללי.
איפה אני יכול ללמוד את זה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא דיברנו
אייל11/08/2014איתי לא דיברת אחר הצהריים...
אבל אחייג ואשמח לשמוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה במורות טנטרה
אייל11/08/2014הבעיה העיקרית במורות טנטרה וכמעט כל מי שעוסקות בתחום הזה
היא שהן מאד מבוגרות, ואני לא נמשך אליהן
כמעט כולן מעל 50גיל ...ולא מצאתי בארץ כמעט מורות שאני מצליח להמשך אליהן (חוץ מיחידות סגולה)...ובלימוד חשובה גם המשיכה..
בכל אופן אתקשר מחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה קטע !
לימור בנדל11/08/2014אז מישהו קרא את השאלה שלך בפורום
והתקשר אלי בדיוק עם אותו הנושא.
בוא נדבר אולי אפתיע אותך.
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)