אוננות עם חיכוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות עם חיכוך
    רן
    26/08/2014

היי
    אני בן 30...
    מאז שאני זוכר את עצמי, לא הייתי מאונן אף פעם עם היד כמו כולם, אל על ידי חיכוך.
    הדרך שלי לאונן היא או לשכב על הבטן ולהניע את הגוף למעלה/למטה, אם לשכב על הגב במיטה ולחכך את האיבר בשמיכה. אבל עם היד - אף פעםם...אולי פעם בחיים..
    השאלה שלי היא עד כמה זה תקין? האם יש בכך בעיתיות כלשהי? זה אומר משהו עלי?
    והאם יש יתרון כלשהו לאוננות דרך היד מאשר חיכוך במיטה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות עם חיכוך

הוספת תגובה

• אומנות האוננות

לימור בנדל
    21/09/2014

רן יקר, אוננות היא משחק של הנאה עם עצמך. לעיתים מקובעות מסויימת מונעת מאיתנו לחוות רעיונות וריגושים אחרים. הכל תקין אצלך ובסדר גמור. אני מציעה דבר אחד - לאפשר לעצמך לחוות את החיים במלואם. החיים הם גם וגם וגם . תאונן עם היד , תאונן בשכיבה , תאונן על המזרן , על הכרית וגם עם צעצוע מין ( פלאשלייט ) ניתן לאונן. הפתיחות לאונן אחת לא מגיע משום מקום - רק מרצון. מהראש. כך גם הקיבעון שלך וההנאה שלך מאונננות "רק" על הבטן בתנועה של לעמלה / למטה " היא בראש. החיים נועדו להנאה , עונג וסיפוק. ניתן להגיע אליהם בדרכים שונות ומשונות אם רק נאפשר לעצמנו !!! תחגוג את החיים.. תנסה , תתנסה . תתמסר בגוף ובראש !!
    מאחלת שנה חדשה מלאת גיוונים ועונג , לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו