שפיכה מוקדמת לפני האקט המיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה מוקדמת לפני האקט המיני
    חנוך
    18/12/2014

שלום רב,
    אני בן 19, וכעת בפעם הראשונה יש לי חברה.
    אני חווה בעיה קשה של שפיכה מוקדמת לפני שבכלל התקיים אקט מיני.
    אנחנו מתחילים להתנשק ומתקדמים במשחק המקדים ואני פשוט חווה שפיכה. ללא שום חדירה, כשנינו עם בגדים מלאים. אבוד עצות אני. אשמח לעזרה. (תרופות / משחות אלחוש / טיפול מתקדם אחר?)
    נ.ב: אני לוקח פרופסיה(האם יש קשר?)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שליטה בשפיכה

לימור בנדל
    24/12/2014

הסטת מחשבה – הטכניקה של כולם
    טכניקה: לחשוב על משהו אחר תוך כדי הסקס . אחוז גבוה של הגברים מדווחים כי חשיבה בראש על משהו אחר תוך כדי חדירה מאט את קצב השפיכה שלהם . המחשבות עוסקות בנושאים אחרים שאינם קשורים בעליל לסיטואציה . חלק מהגברים דיווחו שהם חושבים על השואה, על החמות או האמא של החבר (זהירות כי יש כאלה שיכולות להגביר לך את מהירות הפיכה J) , על משחק הכדורגל של הקב' האהודה, על מבחן קשה שהולך להיות בקרוב , על הבוס בעבודה , על מה בא לו לאכול אחרי הסקס ועוד.. טכניקה זו עובדת על חוסר מיקוד בעונג החיבור המיני עם בת הזוג . אזהרה : לעיתים הסטת מחשבה פוגעת בתחושת העונג העילאי שבקיום החדירה עצמה ולחוסר חיבור עם הפרטנרית.

תענג אותה
    טכניקה : שינוי פעולה . תוך כדי פעולה אתה מרגיש שהשיא מתקרב , מוזמן לשנות עשייה . להפסיק את הפעולה ממנה אתה מגורה באיבר המין ולהתחיל לעסוק בפרטנרית , לפנק אותה , לגעת בה , לענג אותה . לאט , לאט גירוי השיא ירד ואחרי כמה דקות תוכל לחוות שוב גירוי והפעם תחזיק מעמד יותר זמן.

שינוי תנוחה
    טכניקה : תוך כדי זה שאתה עושה אהבה עם הפרטנרית, אתה מרגיש קרוב לשפיכה, יש להפסיק את החדירה בתנוחה זו , לצאת מהאישה ולשנות תנוחה. שינוי התנוחה יפחית את הרצון הקרוב לגמור ויאריך את זמן התפקוד המיני שלך. יש 101 תנוחות שונות ! הגיע הזמן שתדע מה הן.

אוננות מקדמת
    טכניקה : תאונן ותגמור ללא קשר לסקס . נסה לפני שאתם באים במגע מיני לאונן ולגמור . פעם שניה יותר ארוכה מהראשונה . אונן באותו יום זמן מה לפני או שתדאגו יחד שאתה תגמור ראשון משמחכם ואז תמשיכו הלאה.

רגל על הריצפה
    טכניקה זו שמעתי במסיבות רווקים . גברים מסויימים מספרים שתוך כדי סקס וחדירה הם מורידים רגל אחת ושמים אותה על הריצפה . תחושת הקור מהריצפה גורמת להם גם להתמקד ברגל ( הסטת מחשבה לעי"ל ) וגם מאטה בו זמנית את השפיכה שלהם וזה לא משפיע על הדיאלוג המיני עם הפרטנרית .

בהצלחה, לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספריי השהייה עובד

לימור בנדל
    06/07/2015

הספריי גורם לך לאילחוש של אזור הכיפה וגורם לך לא להרגיש את הגירוי ומכאן שאין יכולת להנות מתחושת החדירה אלה רק מהאקט עצמו מה שגורם להשהיית השפיכה. מאוד פוגע בסקס. רצוי לבוא ללמוד איך לשלוט בשפיכה כדי להיות בנוכחות מלאה ועונג תמידי . מדובר בשיחה במפגש של שעה ואימון בבית עם עצמך. המון גברים מדווחים על 100% הצלחה . לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו