לגמור לא באוננות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגמור לא באוננות
    אורית
    26/04/2008

אני בת 44 ומעולם לא גמרתי ממשהו שמישהו אחר עושה לי, גם במין מגוון ומהנה מאוד.
    אני נשואה ועם בעלי סביר להניח שזה לא יקרה כבר. היו לי מאהבים ואולי יהיו לי עוד ואני חולמת שזה יקרה פעם.
    רק כשאני מאוננת אני כנראה משתחררת לגמרי, ולגמרי "שם".
    ייתכן שזה גם מפני שמעולם לא קיימתי יחסי מין עם מישהו שמאוהב בי ואני בו (לא התחתנתי מאהבה גדולה).
    האם יש לך רעיונות בשבילי?
    ודבר נוסף, קראתי בפורום שיש סדנת טנטרה לנשים בלבד ולא מצאתי אותה באתר.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגמור לא באוננות

הוספת תגובה

• תשובה -

רמי בוכניק
    01/05/2008

שלום לך
    את לא מכירה אותי אז אציד את עצמי
    שמי רמי בוכניק ואני מנהל נוסף בפורום
    [מכיר את לימור מאירועים שונים בהם שנינו הנחינו סדנאות]

ועכשיו לתשובה
    את לא מספקת מספיק מידע מעבר לזה שאת לא מאוהבת בבעלך ועל זה שלא התחתנת מאהבה גדולה - אז כן לאהבה יש תפקיד מאד מאד משמעותי בהקשר של להגיע לאורגזמה
    אך אשאל שאלות נוספות -
    האם את נותנת לעצמך להיות מאהבת ומאוהבת עד הסוף ,
    האם את נותנת לעצמך את המרחב של להיות חסרת שליטה ומשוחררת עד הסוף כשאת ליד בעלך.
    אני חושב ששם נמצאת התשובה - לראות כיצד את משחררת בתוכך איזה כפתור שיתן לך להיות טוטאלית לגמרי בכאן ועכשיו של המרחב האינטימי עם בעלך ,
    תנסי לחשוב על נוקודת אלה ותחזרי אליי כדי שאוכל להיות יותר מדויק בהרחבת התשובה

רמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הסדנאות לנשים בלבד

שואלת
    10/05/2008

בפסטיבל סגול יש מסלול שלם לנשים שעוסק לא רק בטנטרה, אלא בכלל בהעצמה נשית, ובדרך כלל כולל גם 2-3 מפגשים בנושא טנטרה, יש אפילו פסטיבל שלם שנגזר מהמסלול הזה ונקרא סגולה.
    מכירה נשים שמסלול מרוכז כזה נתן להם פוש אדיר מבחינה אנרגטית ואישית
    וחוץ מזה באתרים של טנטרה כמולמשל להיות טנטרה, נומיינד, יש פירוט של סדנאות. נדמה לי ששון אפרימה וסימבביה מתמחות במיוחד בסדנאות לנשים בלבד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סדנאות לנשים

רמי בוכניק
    11/05/2008

הוזכרטו פה 2 מנחות שאני מאד מאד מעריך
    וסדנאות לנשים בלבד נותנות באמת המון אנרגיה ועוצמה בהרבה מישורים

בברכה
    רמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו