מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מגיעה לאורגזמהזוהר17/02/2015
לימור היקרה שלום. אני בחורה בת 25, ויש לי בעיה שמטרידה אותי כבר שנים. אני כמעט ולא מסוגלת להגיע לאורגזמה אף פעם. גם לא כשאני מאוננת לבד (מעולם לא הצלחתי להגיע לאורגזמה לבד!), וחשוב לציין שניסיתי לא מעט בחיי בכל מיני דרכים. בהתחלה חשבתי שזה קשור בבן זוג שאני יכולה לסמוך עליו ואוהבת אותו, אבל כיום אני חיה עם בן זוג שאני אוהבת וסומכת עליו יותר מכל בנאדם בעולם ועדיין יש לי את הבעיה הזאת. היו אולי פעמיים בחיי שהצלחתי לגמור כשגבר נגע בי בחוץ, אבל זה דבר מאוד מאוד נדיר וכמעט בלתי אפשרי. פעם בהרבה זמן אני מצליחה לגמור מחדירה (קורה לעיתים קרובות יותר) אבל גם זה נדיר. ניסיתי לשחרר את הראש יותר, לחשוב פחות בזמן הסקס אבל זה לא עוזר. חשוב לציין שאני לא בחורה עם בטחון עצמי נמוך ואני לא ביקורתית כלפי עצמי והגוף שלי, כך שאת הסיבה הזאת כבר אפשר לשלול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מגיעה לאורגזמה - כי זה הסיפור
לימור בנדל18/02/2015זוהר יקרה , בחיים לא תצליחי להגיע ככה לאורגזמות.
הסיפור הפנימי שלך כל כולו מבוסס על חסימות אורגזמיות :
"אני כמעט ולא מסוגלת להגיע לאורגזמה אף פעם."
" מעולם לא הצלחתי להגיע לאורגזמה לבד!"
" זה דבר מאוד מאוד נדיר וכמעט בלתי אפשרי"
איך ? איך את רוצה לגמור ככה בכיף ? כל הסיפור הפנימי
שלך תומך באיך לא, לעולם לא, בלתי אפשרי ... את לא רוצה
באמת כן להצליח לגמור. מחשבה יוצרת מציאות.
המלצה שלי: שינוי סיפור פנימי ודחוף!!!
להפוך את כל המשפטים החוסמים האלה למשפטים חיוביים.
לייצר סיפור פנימי חדש של אישה שגומרת! בקלות ובמהירות!
כל בוקר לפתוח את היום עם הקראת הסיפור הפנימי החדש.
לחייך למראה, להאמין לעצמך ( יקרה אחרי כמה ימים של אמירות
מלכותיות ומזוייפות . זה תהליך שחרור סיפור פנימי). יש להתמיד
בין 21-90 יום תלוי כמה מושרש עמוק הסיפור הישן.
לאונן. לגמור לבד. אף בן זוג לא יגרום לך לגמור עם לא תשתחררי
ותסמכי על עצמך. ראשית כל. באורגזמה אין מחשבות במוח. חייבת
לגמור לבד כדי לשחרר את הראש - לא עם גבר . בהצלחה, לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)