מידע רפואי
פורומים
- אורתופדיה ילדים
- דלקות והפרשות באברי המין - גברים ונשים
- ניתוחי גב, כאבי גב, עמוד שדרה
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- רפואה משלימה, רפואה אלטרנטיבית
- פסיכולוגיה הוליסטית
- נטורופתיה ותזונה
- רפואת עור פוטודינמית
- רפואת שיניים לילדים
- נכויות, אחוזי נכות
- וטרינריה
- בניית ציפורניים
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
- אקנה, צלקות פצעי בגרות
- בעיות פוריות - תמיכה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
- בעיית זקיפה - ללימוראופיר07/05/2015
היי לימור.
אני קורא את הערות שלך וממש קסם מה שאת עושה. אני בן 51 ובריא.
שאלה לי אלייך. בתקופה האחרונה נוצר אצלי מצב שאני עושה אהבה והאיבר מגיע לממדים טובים וחזק תוך כדי ההכנות של המגע לפי החדירה כשהיא מוכנה ומלאת תשקוה, האיבר יורד ולא נהיה קשיח וחזק, תודה לאל לא סובל מכלום, וזה ממש לא נעים לי, אכן כן לפעמים טרדות היום כמו בעיות פיננסיות, קשיים בעבודה , מריבות עם האישה לפי עניות דעתי יכולים להשפיע על הזקפה וגם עצם הידיעה שאתה גומר מהר מכניס אותי לחרדה קלה ואו כשאני נמצא במגע המיני ואז לא עומד כפי שאני מכיר את עצמי. פעם הייתה לי ידידה שהיא הייתה איתי במיטה והצליחה משום מה לגרום לי לעשות אהבה המון זמן והתיש אותי מינית, היה המון משחק לפני עם הפסקות, אשמח את עזרתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציינת בעצמך הרבה גורמים לבעיה
לימור בנדל08/05/2015יובל איש יקר ,אתה בעצמך כתבת כמה גורמים נפשיים שיכולים לפגוע לך בתשוקה :
1. טרדות היום כמו בעיות פיננסיות, קשיים בעבודה
2. מריבות עם האישה - קשר זוגי קלוקל
3. שאתה גומר מהר מכניס אותך לחרדה קלה
4. כשאתה נמצא במגע המיני ואז לא עומד כפי שאתה מכיר את עצמך אז אתה נכנס לחרדת ביצוע.
נק' אור מדהימה: היכולת להחזיק מעמד המון זמן קיימת בך. לעיתים הגורמים שציינת בתקופה מסויימת מתקיימים כולם ואז אין לה לזיקפה אלה ליפול לצערי. האם תוכל לעבוד על המישורים האלה בחייך ע"מ לשנות אותם ? אם אתה מתקשה לבד אשמח ללוות אותך בתהליך קצר.
בנוסף ממליצה מאוד על בדיקות פיזיולוגיות - הגעת לגיל שכדאי להתחיל. גם בדיקות דם כלליות וגם הורמונליות לבדיקת ההורמון טסטוסטרון בכדי לוודא שהכל תקין. בהצלחה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יקירתי
אופיר10/05/2015לימור יקירה
ראשית אני מודה לך שהקדשת מזמנך לענות לי ולו בשביל להיות איתי (מעניין מה הסוד שבך שאת מוכנה להיות שם איתי, במה זה כרוך ) והרצון ללוות אותי.
כמה כיף שיש לי אותך שם ומעבר למקלדת שתמיד תהיה שם.
הייתי רוצה לדעת יותר פרטים.
המייל שלך שגוי לא ניתן לשלוח לך מייל באופן אישי יותר ופרטי כדי לשתף אותך, לי נראה שאוכל להיפתח אלייך הרבה יותר.
אשמח לשמוע ממך, דרך אגב התקשרתי אלייך ולא היה מענה, אני מתאר לעצמי שאת עסוקה.
להישתמע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?