יש לחבר שלי ריח של שתן מהאיבר שלו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לחבר שלי ריח של שתן מהאיבר שלו
    מיטל
    15/07/2015

יש לחבר שלי ריח של שתן מהאיבר שלו גם כשהוא עם ג'ינס ואנחנו יושבים ומתנשקים ויותר גרוע כמובן כשאנחנו במצב אינטימי .
    אנחנו יוצאים סך הכל חודש ,אנחנו עושים סקס על יבש ,ז"א ללא חדירה , רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה שלו ? איך לאמר לו זאת בלי לפגוע ומה הפתרון לכך ?
    חשוב לציין כי יש לו שיער ערווה והוא לא מוריד .
    בנוסף, יש לו איבר מין עבה אך קצר, לדעתי 12-14 ס"מ בזיקפה, אילו תנוחות יכולות להתאים יותר לבעלי איבר מין קצר ככה ששנינו נהנה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נא תגובתך לגהי בתנוחות וגודל איבר

מיטל
    19/07/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקשורת פתוחה

לימור בנדל
    20/07/2015

מיטל יקרה, בזוגיות אוהבת מדברים בכנות ומשוחחים על הכל. הגיינה היא דבר חשוב וחלק מהגברים לוקים שם בחסר. האם ניסית להתקלח איתו ביחד לפני מגע אינטימי? לעיתים מגיעים לסוף היום ומתחילים להתמזמז אחרי יום שלם ואז טבעי שיהיה ריח. מומלץ להיכנס להתקלח ביחד. איבר מין שאורכו 12-14 ס"מ הוא איבר נהדר - ממש לא קצר. ההנה המופקת ממיניות אינה באיבר המין עצמו - זה המכלול של העונג. כל תנוחה תהיה נפלאה , תנוחות עמוקות יותר מרגישים כמו דוגי סטייל או כשיש לך כרית מתחת לישבן בשכיבה על הגב ואז החדירה עמוקה יותר. תהנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו