אורגזמה נשית ברוח הטנטרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורגזמה נשית ברוח הטנטרה
    נגה
    03/05/2008

שלום,
    אני בחורה צעירה ורווקה, חשה שאני מאוד מחוברת למיניות שלי, ולא מוכנה לוותר עליה גם אם כרגע אין לי פרטנר לחלוק עמו חויות מיניות.
    אני נוהגת לאונן, ומתייחסת לזמן המיוחד הזה שלי עם עצמי כזמן קדוש. לימור הזכירה באחת מתשובותיה פה בפורום מושג מעולם הטנטרה: "לאסוף" את האורגזמה. היתי רוצה לקבל הכוונה יותר מעשית איך ניתן לבצע זאת? האם הרעיון הוא פשוט להשהות את התפרצות האורגזמה? וכיצד מושכים את האנרגיה המינית כלפי מעלה (לכיוון הראש)?

השאלה שלי היא בעיקר עבור לימור, שמתשובותיה אני מאוד נהנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה נשית ברוח הטנטרה

הוספת תגובה

• איסוף אורגזמה

לימור בנדל
    03/05/2008

בוקר טוב נגה , ראשית תודה על הפרגון והמילים הטובות - מוערך.

את טכניקת איסוף האורגזמה יש ללמוד - זהו תרגיל של נשימות ששמו " אודיאנה בנדה ".
    לא ניתן לכתוב במילים כיצד יש לבצע את התרגיל , לצערי.
    בכדי לקבל הכוונה מעשית, צרי קשר עם מנחה טנטרה והוא / היא ישמחו ללמד אותך את התרגיל , כך שתוכלי להנות מאורגזמות קוסמיות נפלאות ולהשאיר את אנרגיית החיים = אנרגיה המינית בגופך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוגה את מדהימה

יוסי
    18/07/2008

יש לך ראש פתוח וחופשי אל תתביישי ותמשיכי כך נהנתי לקרוא ועוד יותר נהנתי לדעת שיש בחורות שרוצות להעמיק את ההנאה שלהם ולקבל סיפוק מלא וכיפי הרי סקס צריך להיות כיפי חופשי ומשוחרר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו