בעיה ביחסי מין אנאליים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה ביחסי מין אנאליים.
    טומי
    19/08/2015

היי יש לי בעיה שאשמח אם תוכלי לעזור ולהמליץ לי מה לעשות בנידון
    אני בחור צעיר ואני מקיים יחסי מין עם בן זוגי. כל פעם שאנו מגיעים לחדירה אנאלית אני מרגיש כאב רב, זה לא כאב של הנאה זו הרגשה שכאילו שורף לי משהו בפנים במיוחד בתנוחה המיסיונרית. בנוסף אחרי כל סקס וחדירות אני מדמם ושורף לי בפי הטבעת.
    דבר זה מוריד ממני את החשק לקיים יחסי מין מלאים. מה ניתן לעשות בנידון?
    בנוסף תמיד אחרי שאני עושה חוקן. תמיד יש יציאות פתאומיות של מים וצואה במהלך יחסי המין דבר שמגעיל אותי במיוחד כיצד ניתן להימנע זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה ביחסי מין אנאליים.

הוספת תגובה

• יחסים אנאלים עושים בהרפיה

לימור בנדל
    19/08/2015

איש יקר,
    אם יוצאים לך מים וצואה סימן שאתה לא מרוקן טוב את החוקן. עליך לשבת עוד ולהוציא מהגוף את כל שאריות המים עם הצואה. בכדי לעשות אהבה בפי הטבעת יש לדאוג להיות רפוי שקט ושלוו. אם אתה לא נינוח אז יש התכווצויות. גם הגוף מהתת מודע יוצר התכווצויות בגלל שהוא יודע שיכאב לו והוא מנסה לחסום חדירה אנאלית כואבת - ככה הגוף מגן על עצמו מכאב. אני הייתי עושה הפסקה מחדירת איבר מין. עוברת לרימינג מענג ( ליקוק פי הטבעת בלבד) ולאחר מכן עושה ריפוי לפי הטבעת שלך. מדשמע שבן הזוג יכניס אצבע אחת בלבד עם חומר סיכה ויעשה עיסוי פנימי בחלחולת ( פנים פי הטבעת). עליך להיות נינוח, שקט, שלו - תוכל לעשות נשימות זה יעזור לך לשחרר את הגוף מהפחדים שלו והעיסוי יעשה ריפוי ושחרור כאב. ואז אחרי מס' פעמים בהם אתם משתמשים רק באצבע אחת והמקום עבר ריפוי לעונג מכאב ניתן לעבור ל2 אצבעות. ולבדוק האם יש כאב עם 2 אצבעות בלבד - לא להחדיר איבר מין. יש לעשות עיסוי פנימי שוב כמה מפגשים כמה פעמים עם חומר סיכה. אחרי זה להוסיף עוד אצבע שלישית ולבדוק רמת הנעה ומעבר מכאב לעונג. לנשים, לשחרר את הגוף. אם 3 אצבעות נכנסו עם חומר סיכה והכל נפלא אז ניתן עם חומר סיכה להחדיר את איבר המין לאט, לאט ולא בבת אחת. לזכור להיות חלשים כי הגוף חרד מהכאב שנצרב בו. בהצלחה, לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו