צריכה עזרה - דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה - דחוף!
    קרן
    04/05/2008

שלום!
    אני בת 28 ובן זוג שלי בן 32, אנחנו כמעט שנתיים ביחד וקצת לפני החתונה....
    רק שבתקופה אחרונה יש לנו בעיה (בכל מקרה לי יש בעיה)
    אנחנו שוכבים פעם ב....... (פעם פעמיים בחודש) דיברנו, ניהלנו שיחות מדוע ולמה... האם זה בגללי, האם זה בגלל איזשהם שינויים חיצוניים, או אולי משהו אחר ותמיד קיבלת תשובה שלילית..
    בתחילת קשר ציינתי שאני אוהבת סקס, אוהבת משחקי סקס, אוהבת הכל וזה שמח אותו אבל לאט לאט איכשהו הגענו למצב שהוא זה שמביא לי תרוצים שהוא עייף ורוצה לישון וכו'
    הוא אוהבת אותי מאוד.. אני רואה את זה אבל חסר לי מגע פיזי.
    מה לעשות??
    ניסיתי: להתלבש סקסי/לעשות מסז' מפנק/קנינו משחקי סקס/צילמנו את עצמינו/
    ניסיתי גם לא להיות זמינה בשבילו... לנסות לדחות אותו פעם או שניים אבל הגעתי למצב שחודש הוא אפילו לא יזם יותר מזה אני לא יכולה לחכות - אני אתפוצץ
    מחכה לתשובה/עזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה - דחוף!

הוספת תגובה

• ירידה במיניות

רמי בוכניק
    04/05/2008

שלום לך
    את מתארת מצב מאד מתסכל ומאד לא נוח ומה שקודם כל צריך להבין
    שהסקס שלנו הוא שיקוף של מערכת היחסים שלנו ביחד או לחלופין שיקוף של מה שקורה לכל אחד בנפרד. איני יודע במה אתם עוסקים , איך נראה סדר היום שלכם , מצב כלכלי התחיבויות וכיו"ב.

מניתי את כל אלה מפני שכל דבר כזה בחיים יכול להעיב על המיניות וזה כניסה למעגל קסמים שבו דחייה של צד אחד מורידה את הביטחון אצל הצד השני וכך הלאה.
    בתחילת קשר תמיד יש את הריגוש של בן אדם חדש , חוויה חדשה וכיו"ב ואז גם אם יש "צרות" צחוץ למיטה הסקס יכולח להיות טוב. גם יכול להיות שהמחויבות החדשה +ההכנות אליה עושוטת את שלהם ויוצרות מתח , מחשבות של שניכם שלא עוזרים במיוחד לחדר המיטות.

מה שאני כן יכול להגיד בבירור שלנסות להיות לא זמין או לא זמינה רק מוריד את האנרגיה שקיימת.

שווה לכם לקחת חופשה אינטימית לבלות קצת יחד לעשות הפסקה מכל הדברים אפילו של 72 שעות
    ומהמקום הזה לשוחח בפתיחות לגלות אולי משהו מעיק עליו בעבודה , או בדבר אחר וכו"ב כמו כן
    הייתי ממליץ לכם לפנות לאחד מאפיקי הייעוץ יחד או אם הוא מתנגד לפנות אפילו לחוד על מנת לקבל תמיכה והכוונה יותר טובה .
    עד שתעשי את זה מכיוון שחסר לך מגע ממליץ לך להשקיע בעצמך כפי שאת רק יכולה ואין הכוונה ללכת לקניון ולגהץ את האשראי אלא להשקיע במגע עצמי , אוננות, עיסוי כפות רגליים , להתענג כשאת מורחת קרם גוף וכל מה שכלול בזה . את יכולה גם לפנק את עצמך בעיסוי מקצועי טוב
    ואם תרגישי יותר כיף ויותר מלאה חיות בגוף זה רק יכול לשפר.

אם יש עוד דברים שיבהרו את התמונה אשמח לשמוע ולהגיב

רמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך , רמי

קרן
    04/05/2008

נכון שחיי יום יום לא משאירים הרבה זמן לזוגיות, אבל גם אם אנו לוקחים חופש מכל העולם, בדרך כלל זה ימי שישי-שבת, אנו מסכמים שזה הזמן שלנו בלי טלפונים של חברים שלו, לזה יש לו יום חמישי, רק אני והוא - אז מתעוררת אצלי תיקווה... ובמשך כל השבוע אני רק חולמת על סוף שבוע, וגם בן הזוג שלי אומר לי ש: "חכי נגיע לסוף שבוע ואני אהייה כל כולי שלך, ואני אשלים לך את האהבה והתשומת לב החסרה לך!" ואז מגיע היום הגדול יום שישי שאותו הוא מעביר בדרך כלל בשינה (וזה ברור עייפות של כל השבוע) את כל השינה שלו אני או מעבירה לצידו בתקווה שהוא יתעורר לצידי וירצה בי או בהכנות .... אבל כאשר הוא מתעורר , כמו כל גבר אחר הוא רוצה קצת להיתאוורר, קצת מחשב, קצת טלויזיה, קצת פלייסטיישן. ואז או שהוא נרדם בסלון, או שאני ממורמרת הולכת לישון כי הוא לא עמד בהבטחות שלו ובציפיות שלי.
    כמובן בשבת בבוקר אני קמה על רגל שמאל וכועסת על כל העולם וכואב לי שבן אדם הכי יקר ללבי, לא שם לב אלי... וכשאני על סף התמוטטות הוא קולט שמה שקורה זה לא בסדר מרגיע , (שהוא נמשך אלי כמו בהתחלה, שהוא רוצה אותי יותר מתמיד ומבטיח שזה ישתנה - ושוב אני חייה בתקווה ומתעוררת באכזבה - מעגל שלא נסגר...
    עכשיו אני כבר מפחדת לדבר איתו על זה כי אני לא רוצה לפגוע בו, לא רוצה להלחיץ אותו ובטח מפחדת להציע לו טיפול זוגי, יש גברים שלא מקבלים את זה ברוח טובה ולפי דעתי הוא אחד מהם.
    לגעת בעצמי?! לא באה לי כבר... פעם יכולתי לפנטז עליו = עכשיו אני לא מסוגלת, כי כואב לי שהוא לא מתקרב אלי, אני לא יכולה לפנטז עליו, ואני לא מצליחה לחשוב על מישהו אחר כי זה דוחה אותי...
    אני לא יודעת מה לעשות, פשוט ... לא יודעת, .... וכל זה לפני חתונה - מה יהיה אחרי, ??? מה יהיה אחרי כמה שנות נשואים???
    אני יודעת שגברים מסתכלים עלי וחושקים בי, אני בחורה מושכת, זה לא שאני לא... אני בטוחה בזה וזה מה שמוזר לי פה בכל הסיפור...
    פעם בדרך עקיפה הפחדתי אותו שאם הוא לא יטפל בי אני כבר אסתדר לבד או בעזרת מישהו אחר, אבל זה רק דחף אותו ממני לא קירב ביניינו, הייתי צריכה להסביר לו כמה ימים שזה נאמר רק בכוונה להעיר אותו ולא למשהו אחר....
    לאן אני יכולה לפנות לקבלת עזרה מקצועית לבד??? אולי זה יעזור... כי אני לא מוותרת ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורמונים

לימור בנדל
    04/05/2008

קרן יקירה ,
    האם אי פעם ביצע בן זוגך בדיקות אנדוקרינולוגיות ? אלו הן בדיקות הורמונליות שמעידות על רמות הורמונים גבריים . הפני אותו לברור מול רופא המשפחה . נשמע כי יש חוסר איזון הורמונלי הודות לחשק מיני נמוך של בן זוגך .יש גברים שהם א- מיניים , אין להם חשק מיני בכלל ולכן אינם מעוניינים בקיום יחסי יישות.יתכן ובבדיקות יתגלה חוסר איזון הורמונלי ובאם בן זוגך יחליט לעבור טיפולים ניתן יהיה לשנות את המאזן ההורמונלי בגופו וזה יביא לעלייה בחשק המיני שלו .

האם שאלת אותו אי פעם האם זה טוב לו במצב שהוא נמצא ? האם מספיק לו מין פעם 1 בחודש? במידה ותשובתו היא כן, לצערי, יש בינכם חוסר התאמה מינית . אני מציעה לך לבחון שוב את הרצון להנשא לאדם כזה . התסכול שלך רק ילך וייגבר , את תכנסי למקום של חוסר אהבה עצמית שיגרר לביטול עצמי. אנשים לא משתנים אם הם לא מעוניינים בכך. בזוגיות בריאה ופתוחה חשובה מאוד התקשורת . אגב , יתכן ובביתו שלו , לא קיבל הבחור שלך מגע אוהב מהוריו ולכן מקום זה אינו מוכר לו בכלל..

זוגיות זהו מרחב פתוח בו נפגשים שני אנשים מעולמות שונים ובאם הם מעוניינים הם עובדים יחד על הרצון לגשר על הפערים ביינהם . העלי בפני הבחור שלך את הרצון להיוועץ במטפל זוגי ע"מ להעלות אפשרויות ( שאינן רפואיות ) לגישור על הפערים המיניים ביינכם. יש פערי תקשורת ביינכם אם כל שבוע מתרחש מה שתארת בשאלתך..

באשר לאוננות, זהו מקום נפלא של אהבה עצמית . ככל הנראה את מעוניינת שהפידבקים יגיעו ממנו , פידבקים חיצוניים ומקום האהבה העצמית כרגע בחייך נחלש הודות לרצון העז שלך שהוא יאהב אותך ויעשה איתך אהבה ( תקני אותי באם אני טועה ) . אני ממליצה לך בחום לאונן ללא קשר בכלל לפנטזיות , תוכלי להעזר בסרטים כחולים בוידאו / במחשב או בקריאה של ספרות ארוטית ולדמיין. להסתכל על עצמך במראה , לאהוב את מה שאת רואה - הרי תארת בשאלתך בחורה מדהימה ויפיפיה שסביבה המון מחזרים .התבונני במראה , אימרי לעצמך מילים מפרגנות .געי בעצמך , לטפי.

מגע וקיום יחסים משקפים על הזוגיות ולהפך ( כמו שציין עמיתי רמי ) ולכן לא תצליחו להגיע למע' יחסים טובה ומפרגנת כל עוד את אינך מסופקת במגע איתו . לטעמי אין צורך לחפש בחוץ משהו שאין בבית ( כמו בגידה עם גבר אחר ) .עזיבה או איום בעזיבה איננה הפתרון - יש לשוחח ולטפל בנושא הספציפי הזה.ממקום של רצון - אם הוא מעוניין לעבוד על הנושא בטיפול זוגי ולא זורק הבטחות שווא באויר אז יש לך פרטנר נפלא לזוגיות בריאה.
    אל תכנסי לחתונה ע"מ לסבול ולהתגרש .. גם אם נשלחו הזמנות , יש תאריך ומקום . ביטול החתונה יהיה קשה כמה ימים . הזמן עושה את שלו ..יש אנשים שאוהבים אותך סביבך, תני בהם אמון - הם יעזרו לך. תאהבי את עצמך , תפרגני לעצמך . מה שחשוב זו מערכת יחסים בריאה הבנויה על יסודות טובים של תקשורת , אהבה , מגע , קבלה ונתינה הדדים ועוד . גבר שתוכלי לבנות איתו חיים טובים ויציבים ולא להיות במקום של עצבות , תסכול וחוסר מגע ..למה את פוחדת לשחרר? את מחיר הפחד לעזוב את כבר משלמת..

יש לשחרר את מה שאין ולזמן חדש..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול

רמי בוכניק
    04/05/2008

קודם כל לגבי זה שאת מפחדת לדבר איתו
    פחד לרוב לא מוליד דברים טובים אז תנסי להיות פתוחה עם עצמך ולבוא מהמקום הזה לשוחח איתו.

לגבי בדיקות של הורמונים וכו -- אני לא רופא אך ייתכן שהוא לא מאוזן הורמונלית וכיו"ב שווה לבדוק דרך רופא המשפחה , אם כי לתחושתי יש גם דברים שהם מעבר -- כי דיברת לא רק על חשק לסקס אלא על מגע בכלל.

לגבי טיפול לאחר בדיקת הצדדים הפיסיים ניתן לפנות לייעוץ טיפול אצל מאמנים שעוסקים בטנטרה וזוגיות או אצל סקסולוגים לפי בחירתך.

אמרתי גם אם הוא לר רוצה שווה לך לפנות גם לבד להתיעצות .

שלך בברכה
    רמי בוכניק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחופשה אינטימית אין מחשב

שואלת
    10/05/2008

הי קרן,
    נשמע לי שאתם על מסלול מאד לא טוב בזוגיות:
    את מתוסכלת ומתאפקת לא לריב אתו
    הוא מפגין חוסר עניין מוחלט - וכן, ככה אני מפרשת את העובדה שאחרי שישן ביום שישי הוא הולך לראות טלויזיה או לשחק במחשב במקום להשקיע בלהיות אתך. אני אפילו לא מדברת על מין - בזמני זוגות לא נשואים יצאו לרקוד או לטייל או לאכול במסעדה או לכל פעילות אחרת שנעים לעשות ביחד.
    אם את מרגישה שהוא שווה את ההשקעה, אתם צריכים לעשות שינוי מוחלט ברמת התקשורת שלכם וברמת האינטימיות הזוגית שלכם. אפשר להיעזר ביועץ זוגי, ומכיוון שפנית לפורום טנטרה, אני רק יכולה לספר לך מנסיוני שסדנאות טנטרה הן גם כן כלי שיכול לשפר ולהעשיר את הזוגיות והתקשורת הזוגית ולכל הפחות הן יוצרות מפגש אמיתי ביניכם שבו אתם קשובים זה לזה.
    חשוב שתבחרו סדנאות שמתאימות למתחילים - למשל המפגשים של בן ואפרת בימי חמישי
    מה שבטוח שאם לא טוב ביחד אז לא כדאי להתחתן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תתפשרי

דודי
    31/05/2008

היי לך אני גבר ונשוי מזה יותר מ15 שנים ,לדעתי יש לך בעיה לא קלה את עומדת להתפשר על חיי המין שלך אם את מתחתנת איתו ולמעשה אם היה לכם פעם מין טוב ובתדירות גבוהה הייתי חושד שיש לו מישהי אחרת .בכל אופן כנראה שכך יראו הנישואים שלכם והייתי שוקל מאד בכובד ראש
    האם להמשיך ובאמת להתחתן כי ללא ספק זה יחסר לך ומפה הדרך לבגידה ובלגן קרובה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו