מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימור שלום רבאני15/01/2016
לפעמים עומד לי כשאני לא רוצה. זה מביך כשזה קורה במקום ציבורי עם נשים.
יש דרך "להוריד" את הזין כשהוא עומד במצב כזה במקום ציבורי?
נשים שמות לב כשעומד לגבר במקום ציבורי? הן נבוכות מזה?
אחרי שעומד לי הרבה זמן במצב שתיארתי, כואבות לי הביצים.
זה טבעי? יש דרך להקל על הכאב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיקפה לא רצונית
לימור בנדל04/02/2016כל עוד עומד לך אלמוני יקר - הכל טוב. נשים שמסתכלות לכיוון המפסעה שלך במידה ואתה לובש מכנסיים צמודות יכולות לזהות זיקפה. ככה ביומיום נשים לא מסתכלות למפסעות של גברים כך שאינן רואות את הסיקפה הספומטנית המבורכת. תוכל להוריד את האיבר ע"י שיחת טלפון לאמא שלך או מחשבות אחרות לדוגמה על העבודה / שיעורים (לא יודעת בן כמה אתה). התאור שלך של "כאב בייצים " הוא תאור שהסקסולוגים מסבירים כפסיכולוגי ולא באמת קיים. אני ממליצה לך להנות מהזיקפה ולא להיות "נגדה" במחשבות. לקבל אותה באהבה כחלק מהגוף שלך. הכל טוב. רק לא לחצות גבולות של נשים ולכבד את הגוף המקודש שלהן. תהנה, לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיקפה לא רצונית
לימור בנדל20/03/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)