לימורי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימורי
    etia
    11/05/2008

שאלתי היא:בעלי רוצה לחוות איתי עיסוי טנטרי משותף. לו אין בעיה לראותי עם דקה ש"מבצע" בי עיסוי טנטרי אך לי קשה לראותו בסיטואציה עם דקיני. אפילו אני נעלבת שהוא אומר לי:אני רואה זאת ונותן לך באהבה חוויה זאת. האם משהוא לא בסדר עם הראיה שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימורי

הוספת תגובה

• עיסוי טנטרי

רמי בוכניק
    11/05/2008

טוב נתחיל בזה שהכל בסדר גמור עם הראייה שלך
    חשיפה אינטימית כזאת או אחרת בפני מישהו שהור זר לחלוטין גם אם הוא מטפל אינה טריוויאלית כלל וכללוגם בטיפול או עיסוי האינטימיןת נבנית לאט לאט.
    בחירה בחשיפה כזו היא ענייןם של בחירה .
    אבל קודם כל ניתן לעשות עבודה טנטרית אנרגטית גם ללא הסרת אף בגד.
    משאלתך בין השורות ניתן להבין שרצון בעלך הוא יותר למישור של עיסוי ארוטי- טנטרי
    [ואם תדפדפו קצת בפורום תראו תשובה שלי לגבי עיסוי טנטרי - שבעצם איםן כזה מושג מוגדר בעולם הטנטרה ]
    את יכולה אולי להציע שתלכו למטפלת ולא למטפל אם זה נראה לך יותר.
    לכאן או לכאן מה שתחליטי הראייה שלך בסדר גמור .
    בברכה
    רמי בוכניק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חופש ממקום של אהבה עצמית

לימור בנדל
    15/05/2008

יקירה ,
    אין שום בעיה עם הראיה שלך - היא שלך .
    כאשר אנו מתבוננים על אדם שנמצא מולנו - אנו מסתכלים בעצמם על עצמנו .

לטעמי , קינאה היא רגש כובל . כאשר אישה לא מפרגנת לעצמה , לא אוהבת את עצמה ומקבלת את עצמה כמות שהיא, היא תחשוב שבן זוגה יעזוב אותה וירצה אחרות . אותה אישה חיה ממקום לא מפרגן ובתוך רגשות כובלים לבן זוגה ולעצמה . מחשבות לגבי עזיבת בן הזוג אותה - כובלות אותה ומצרות את אופקיה לגבי פרגון בתוך הזוגיות .

אישה שאוהבת את עצמה , מקבלת עצמה כמות שהיא, יודעת שבן זוגה בעצם זכה להיות איתה . זכה שהיא תתן לו מאהבתה , מחומה ומתשוקתה. הוא זכה כמו שהיא זכתה . מקום זה הוא מקום מעצים של אהבה - אהבה מביא חופש . לכן אני מאוד תומכת בבן זוגך כשהוא אומר שהוא מפרגן לך ואין לו שום בעיה להיות נוכח כאשר את מקבלת עיסוי טנטרי מדקה . זה עיסוי שמפנק אותך ( הרי לא מדובר בחדירה של אדם אחר אליך - כמו בחילופי זוגות ).

הצעה, אם הבעיה אצלך בעיסוי טנטרי מדקיני לבן זוגך היא שהעיסוי נעשה בערום. תוכלי לבקש כי יעשה בבגדים בתור התחלה , בכדי לשמור על מרחב הגבולות האישיים שלך. הגבולות שלנו משתנים כאשר אנחנו נמצאים ב"כאן ועכשיו " . זה אומר שיתכן ובתחילה העיסוי יעשה בבגדים ואת תרגישי ממקום אוהב , חופשי ומפרגן לבן זוגך כי אין לך שום בעיה שהעיסוי ימשיך ללא בגדים .

מחשבה מראש היא לעיתים מחשבה כובל - " אני לא ... " נסי לחשוב חיובי , איפה את כן יכולה למצוא את הפשרה . תמיד יש אפור ! תמיד ! במיוחד בזוגיות אוהבת ומפרגנת !

אציין כי אני מעבירה סדנאות זוגיות בהן בני הזוג בהנחייתי מבצעים זה לזו עיסוי טנטרי - שזה בכלל מעצמים את הזוגיות למקום מטריף חושים ומחזק את ההוויה של הביחד . מזמינה אותך לפנות אלי במידה ותירצו ..

רק עונג צרוף ופרגון , לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה עם עיסוי זה לזה?

שואלת
    17/05/2008

השתתפתי בסדנאות של עיסוי זוגי/טנטרי/חושני - בסדנאות האלו כל אחד נשאר עם בן זוגו כשהמנחה מלמד איך להעניק את העיסוי.
    יכול להיות שזה רעיון שיתאים לך יותר בשלב ראשון
    בכלל, בטנטרה כדאי מאד להתקדם בהדרגה, ותמיד להצמד לגבולות ולסייגים של בן הזוג שפחות מתלהב או יותר חושש. אם את מרגישה בטוחה שבן הזוג לא יכפה עליך משהו שאת לא מוכנה לו, את נרגעת ויכולה לזרום בקצב שלך ורק למקומות שמתאימים לך
    מאחלת לך המון הנאה בדרך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו