מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה קצת מביכה בבקשה אשמח לתגובההליהי13/02/2016
לפני כשבוע בזמן יחסי המין הגעתי לאורגזמה שלא חויתי המון זמן. וכאשר הגבר יצא ממני יצאה לי מהנרתיק מאין נפיחה כזו דבר שאף פעם לא קרה והיה לי ממש לא נעים וזה לא היה כ"כ בשליטתי. מה ניתן לעשות שלא יקרה שוב דבר כזה או איך כביכול אפשר כאילו "להעביר" זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל טבעי ונורמלי
לימור בנדל14/02/2016זהו אויר שנלכד בתוך הוואגינה תוך קיום יחסי המין. הכל טבעי ותלוי בתנוחה בה אתם מקיימים יחסי מין. אין מה להתבייש במשהו טבעי שקורה בגוף. פשוט אויר שנכנס תוך כדי חדירה. גם גברים מכירים את התופעה כך שאין מה להתבייש בה. ניתן להימנע אם זה ממש מפריע לך ע"י המנעות מהתנוחה שבה יצא לך האויר מהוואגינה. אני לא הייתי נמנעת מתנוחות אלה פשוט מקבלת בהבנה וקבלה את התופעה המצחיקה הזו והופכת אותה לבדיחה חמודה וצחוקים עם הגבר. נורמלי וקורה לכולן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ותודה
ליהי14/02/2016אך ישנה בעיה שהתנוחה הזו היא ע"י זה שאני נמצאת מעל הגבר ורק בתנוחה זו אני מצליחה לגמור..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה הבעיה?
לימור בנדל14/02/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)