שאלה קצת מביכה בבקשה אשמח לתגובהה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה קצת מביכה בבקשה אשמח לתגובהה
    ליהי
    13/02/2016

לפני כשבוע בזמן יחסי המין הגעתי לאורגזמה שלא חויתי המון זמן. וכאשר הגבר יצא ממני יצאה לי מהנרתיק מאין נפיחה כזו דבר שאף פעם לא קרה והיה לי ממש לא נעים וזה לא היה כ"כ בשליטתי. מה ניתן לעשות שלא יקרה שוב דבר כזה או איך כביכול אפשר כאילו "להעביר" זאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הכל טבעי ונורמלי

לימור בנדל
    14/02/2016

זהו אויר שנלכד בתוך הוואגינה תוך קיום יחסי המין. הכל טבעי ותלוי בתנוחה בה אתם מקיימים יחסי מין. אין מה להתבייש במשהו טבעי שקורה בגוף. פשוט אויר שנכנס תוך כדי חדירה. גם גברים מכירים את התופעה כך שאין מה להתבייש בה. ניתן להימנע אם זה ממש מפריע לך ע"י המנעות מהתנוחה שבה יצא לך האויר מהוואגינה. אני לא הייתי נמנעת מתנוחות אלה פשוט מקבלת בהבנה וקבלה את התופעה המצחיקה הזו והופכת אותה לבדיחה חמודה וצחוקים עם הגבר. נורמלי וקורה לכולן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ותודה

ליהי
    14/02/2016

אך ישנה בעיה שהתנוחה הזו היא ע"י זה שאני נמצאת מעל הגבר ורק בתנוחה זו אני מצליחה לגמור..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה הבעיה?

לימור בנדל
    14/02/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו