מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף מאוד לחוצהההההההההההה רצחחחחחחחחלי19/06/2016
יש לי שאלה נורא מוזרה אך אני לחוצה רצח: אני ללא גלולות כי לא מקיימת יחסים קבועים. לפני יומיים בזמן הביוץ (בטוח ) הייתי עם גבר והוא "ירד" לי וגם עם האצבע. אני לא בטוחה (וגם לא יכולה לשאול אותו כי אין לי איך) אם הוא נגע באיבר מינו באיבר מיני? כי עצמתי עיניים. אבל לא הייתה חדירה כי מן הסתם הייתי מרגישה. יש לי פה שתי שאלות:1. האים ממצב כזה ישנה אפשרות להריון?
2. האים בכללי יש הבדל בהרגשה בין חדירה של 2 אצבעות נגיד לאיבר המין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך נכנסים להריון?
לימור בנדל19/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הייתה חדירה נכון. אך הייתי
יעל19/06/2016אך הייתי בביוץ. ובזמן זה הנרתיק לח והגבר כנראה היה רטוב למטה אבל לא מגמירה. אז בגלל זה בבקשה אשמח לתשובהה אני לחוצהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממה נכנסים להריון בפועל?
לימור בנדל23/06/2016מה צריך לקרות כדי שיווצר תינוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידוע שצריך זרע וחדירה
יעל24/06/2016אך לא קורה שבזמן ביוץ הרחם הרי יותר רטוב וכד כדי להקלט. והגבר נגע באיבר מיני. לא יכול לקרות מצב שבטעות חדר זרע? כי הנרתיק גמיש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את יודעת מה צריך ולא קרה בפועל
לימור בנדל25/06/2016אז איך זרע יכול להגיע לפנים הנרתיק שלך? לא יכול נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אם לא הייתה חדירה?
לי26/06/2016והוא רק נגע באיבר מיני יכול להיות מצב שזרע יחדור כי יש לו יכולת תנועתיות גבוהה בזמן הביוץ? בגלל זה נלחצתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אם לא הייתה חדירה? - תגובה
לימור בנדל03/07/2016זרע עובר דה אקטיבציה - לא פעיל במגע עם אויר. ואם היה לו על היד הזרע מת ולא פעיל. אין לו יכולות תנועתיות גבוה מחוץ לגוף. מה קורה עם השם? לא החלטת איך קוראים לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)