מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמירה מהירה מאכזב את בת הזוגגבר03/11/2016
שלום לימור .אני גם סובל מגמירה מהירה וזה מתסכל ומביך אותי בזמן הסקס כי זה מרגיש כאילו אני מאכזב את בת הזוג שלי .
יצא לי להשתמש בספריי השהייה וזה עוזר אבל הזיקפה באותו הרגע חלשה וזה לא מרגיש טבעי ובלי הספריי אני מרגיש חסר אונים כי לאחר החדירה בץבת זוג שלי נדלקת והגמירה המהירה הורסת את הכל ,אם את יכולה לתת לי טיפ/תרגול שיעזור? .
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוזמן להגיע לייעוץ פרטני
לימור בנדל05/12/2016אני מאבחנת מהן הסיבות שמהן אתה גומר מהר ואז יכולה לתת לך תרגילים שתתאמן איתם ליצירת שליטה מלאה בשפיכה. אין כדור קסם - רק תרגול מביא לתוצאות מדהימות. אתה הופך להיות דבר רב אורגזמי שגומר מתי שאתה רוצה. , לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוזמן להגיע למפגש יעוץ
לימור בנדל05/12/2016אשמח לאבחן מהם הסיבות בגללן אתה גומר מהר ולהתאים לך תרגילים לתירגול שליטה בשפיכה. זה לא כדור קסם. זה תרגול יומיומי בהתמדה שמלווה אותך ליצירת שליטה בגמירה שלך. מדובר בפגישה אחת ולמידה של כלים. מוזמן לחייג אלי, לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?