איך להחזיר חשק מיני?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להחזיר חשק מיני?
    אנונימית
    20/11/2016

היי אני בזוגיות כמעט 4 שנים , שבתוכה הייתה פרידה ואז חזרנו ולאחר תקופה של יחסים פתוחים , החלטנו לרדת מהעיניין ולחזור להיות בקשר רגיל ... הוא בצבא אני רואה אותו פעם ב כמה שבועות ...
    שמתי לב שאני לא נמשכת אליו ו"דיי ירד לי " ממנו , אני לא מגיעה לאורגזמות בכלל , או בכללי לא מרגישה כל עוררות מינית או צורך לגעת בעצמי (גם שאני לבד ) ,
    וזה פוגע לי מאוד במע יחסים (כמובן שהוא לא לוחץ עליי בשום דבר ) , מה אפשר לעשות כדי להחזיר את המצב לקדמותו (בדר"כ אני במצב עוררות גבוה מהרגיל וכל הזמן רוצה ... ) . ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך להחזיר חשק מיני?

הוספת תגובה

• ועוד משהו ...

אנונימית
    20/11/2016

אני מקבלת את כל ההנאה שלי מחדירה , הדגדגן שלי לא רגיש בכלל ... ואני הופכת להיות ממש מתוסכלת שאפילו הסקס כבר לא נעים לי או שאני לא רוצה בכלל שלא נדבר על להגיע לאורגזמה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם את משתמשת בויברטור?

לימור בנדל
    05/12/2016

ממה הדגדגן שלך הפך להיות לא רגיש עד כדי מצב של חוסר נעימות במגע בו? האם את מאוננת? משתמשת בויברטור? אגב בעבר כן היית חווה איתו אורגזמות וכן היה לך נעים מגע בדגדגן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו