מפחדת לקיים יחסי מין עם קונדום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפחדת לקיים יחסי מין עם קונדום
    נירה
    07/12/2016

היי
    אני בחורה בת 34 שעברה הפלה בעקבות הריון לא רצוי לפני מס שנים. מאז שיוצא לי לקיים יחסים עם קונדום בלבדדד כי אסור לי גלולות אך עדיין אני פוחדת ולא נהנית בסקס.( אני מחכה כמו מפגרת סליחה על המילה) כמה ימים לפני המחזור ככה שאני יודעת שלא יהיה מצב להריון בנוסףףף לקונדום. שאלתי היא האם באמת ניתן להיות רגועים עם קונדום ואיך ניתן לדעת שהכל בסדר ולהיות רגועים? גם בימים של ביוץ ומספר ימים לפניהם ואחריהם? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רוגע זו חוויה פנימית

לימור בנדל
    07/12/2016

את צריכה לעבוד על המחשבות שלך. קונדום שומר ב 99% כי אין אף פעם 100%. הנאה מסקס זה לא להיות בזמן קיום יחסי המין במחשבות אלה נוכחת בחיבור לגוף ולעונג. אם את זקוקה לעזרה בניהול מחשבות ונוכחות מוזמנת להגיע לייעוץ ואלווה אותך לשינוי. לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה איך

נירה
    07/12/2016

אפשר להגיע אלייך? אולי באמת אעשה את הצעד הזה זה ממש מציק לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבינתיים אניניכולה

ועוד משהו
    09/12/2016

איך אני יכולה להיות רגועה בודאות מבחינת הקונדום? ולהתמקד ביחסים?ולדעת שהקונדום בסדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו