מידע רפואי
פורומים
- צמחי מרפא
- בנות, העצמה נשית
- תזונה טבעית
- חרדות, טראומות, פחדים
- הפרעות שמיעה, ליקויי שמיעה, חרשות
- טיפול משפחתי, קשר משפחתי
- בריאות העין, מחלות עיניים, בעיות ראיה
- טרשת נפוצה
- חרדה, דיכאון - טיפול לא תרופתי
- מתיחת פנים וצוואר, הרמת פנים
- רפואת ספורט
- סרטן ריאות, סרטן ריאה
- ניתוחים פלסטיים לילדים
- רפואת מטיילים
- קרדיולוגיה ילדים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליעזר גירש
אמבריולוג קליני בכיר מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט).ד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
- מאהב שגומר מהר מידי איך אני יכולה לעזור לוסיסי21/07/2017
שלום, יש לי מאהב מדהים שאני אוהבת בכל ליבי אבל הוא גומר מהר
האם יש טכניקה שאני יכולה לעבוד איתו כדי ללמד אותו לגמור לאט יותר?
הוא מוכן לכך רק איתי.
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה תהליך אישי שלו ולא קשור אליך
לימור בנדל01/10/2017סיסי אהובה, אני מבינה את הרצון העז שלך לעזור לו אבל שליטה בשפיכה היא אישית שלו ואינה קשורה אליך. הוא יכול לבוא אלי ליעוץ בקליניקה. שיחה של שעה בה נתמקד בסיבות מהן הוא גומר מהר ואלמד אותו תכניקות ליצירת שליטה בשפיכה. הוא גם יכול לרכוש קורס אינטרנטי שלי שמלמד איך לא לגמור מהקר ולשלוט בשפיכה. זה קורס וידאו שגבר רואה מהבית ומתרגל עם עצמו. כיף לו שכל כך אכפת לך. תהנו, לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
החיוך כבר לא נראה אותו דבר? תפקידן של השיניים אינו רק תפקודי כדי ללעוס
אלא יש להן תפקיד חברתי ואסתטי, הן מאפשרות לחייך, לצחוק ולקיים חיי חברה. הן לוקחות תפקיד חשוב בהרגשה הפיזית והנפשית כאחד.
זקוקים לרופא שיניים, פנו לד"ר ניצן שלזינגר כבר עכשיו לייעוץ ופתרון בעיות מהיר
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים רגישים?
האם אתם טיפוסים רגישים?